1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

Kako Kopiranje VHS na DVD Recorder

Če imate veliko video knjižnico na VHS kaset , ustvarjanje digitalne datoteke , ki jih kopirate svoje posnetke z DVD predvajalnikom . Varnostno kopiranje svojo zbirko VHS ohranja kakovost videa vaših trakov , preden se poslabša s starostjo. Lahko prevoz vaših DVD-jev lažje kot VHS kaset , in jih lahko igrajo v DVD predvajalnikih , kot tudi računalnike. Ko imate video kaset na DVD-ju , jih lahko prenesete na svoj računalnik trdi disk ali pa jih preprosto shranite v škatlice . Tisto, kar potrebujete
S-Video kabel
Composite avdio kabel
Proste Prikaži več navodil

1

priključite video izhod VCR za video vhod DVD snemalnika z S- Video kabel . Videorekorderja je zvok na DVD snemalnik z kompozitni avdio kablom . Prepričajte se, da jebarva kodiranje levi in ​​desni avdio kanalov ustreza vhode in izhode obeh naprav.
2

Pritisnite "play" na videorekorderja in si ogledate video na vaši televiziji . Spustite ostrino na videorekorderja z daljinskim upravljalnikom in nastavite barvo , kontrast, ravnovesje, odtenek in nasičenost na ravni, ki so vam všeč . Ustavite trak , ko ti je všeč , kakoslika izgleda . Previjanje kasete.
3

vstavite prazen disk v DVD snemalniku . Pritisnite " Record ", na DVD-snemalnik na daljinskem upravljalniku , in pritisnite tipko "Play " na videorekorder. Zapis čim več VHS kaseti , kot bi si želeli , in pritisnite " Stop ", tako na VCR in DVD- snemalnik. Izvrže kaseto VHS in vstavite novo kaseto , če želite posneti več trakov na enem DVD-ju.
4

pritisnitegumb "Menu " na DVD snemalniku daljinskem upravljalniku . Uporabitegor in dol puščicami izberite " Setup " in pritisnite "Enter ". Označite disk " dokonča " možnost in pritisnite tipko " Enter". Izvreči vaš končni disk .

  1. Kako Kopiranje videokamere trakov na DVD-ju
  2. Kako kopirati 8MM & VHS kaset na DVD
  3. Kako Kopiranje DVD Z DVD-snemalnik na TV
  4. Kako kopirati iz videorekorderja na CD
  5. Kako kopirati Zunanji trakovi VHS na DVD