1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

Kako Kopiranje VHS filmov na DVD

nove tehnologije in nižje cene DVD predvajalniki so precej levo videorekorder v prahu. Tudi večina videoteke deluje skoraj izključno z DVD-jev in so gotten znebila večine svojih VHS kaset. Čeprav morda ne bo finančno izvedljivo , da bi vrgel proč vse vaše VHS kaset in DVD-jev nakup da jih bodo zamenjali , si lahko drugo pot za dosego istega cilja : Lahko snemanje VHS filmov na DVD , dokler imate zapisovalnik DVD-jev . Tisto, kar potrebujete
DVD-jev
DVD -RW ali DVD-R
videorekorder jezik Avdio /video kabli
Proste Prikaži več navodil

1

videorekorderja na DVD-jev , ki jih priključite video kabel v " Video Out" vtičnico na videorekorderju in povezovanje , da je " Video EXT 1 ", priključek na DVD-jev . To vam omogoča, da vidite sliko iz videorekorderja prek DVD-jev .
2

Hook up zvok iz videorekorderja na DVD-jev z uporabo avdio kabel za povezavo avdio vhode na DVD-ju gorilnik za avdio oUT na videorekorderju . To bi moral bitikabel, ki ima dva plug- naprave na obeh koncih , ki se imenujeRCA jack . Ti kabli so ponavadi rdeče in bele .
3

Vstavite DVDRW ali DVDR v DVD-jev in vaše VHS film v videorekorder . Značilno je, da bosta obe stroji samodejno vklopi v položaj "ON" , ko ste to naredili . Če ne, jih vklopite .
4

Pritisnite gumb vhoda na televizijskem daljinskem upravljalniku , dokler ne vidite menija stran DVD gorilnika . To bovhod lahko uporabite za gledanje DVD filmov .
5

Najdi na gumb na daljinskem upravljalniku DVD gorilnika , ki izbere kanal ali vir , ki ga uporabljate za snemanje programov. Veliko remotes označiti ta gumb kot " Record Source . " Pritisnite gumb , da dokler ne najdete kanal ali vir za videorekorder. Enostaven način, da to ugotovite je, da igrajo videorekorder film in obdržati pritiskom na gumb " Record Source « , dokler si lahko ogledate film se predvaja . Potem , preprosto previti kaseto VHS nazaj na začetek.
6

Press " Record " na DVD-jev na daljavo in "Play " na videorekorderja . Ko jefilm končan, pritisnite " Stop ". Nato pritisnite " Dokončno " na daljinskem upravljalniku DVD gorilnika se prepričajte, ne dobijo izbrisani , pa tudi , da bidisk za predvajanje na drugih DVD predvajalnikih .


  1. Kako Kopiranje PS3 Kupljene film na disku
  2. Kako povezati Roxio VHS na DVD
  3. Kako Kopiranje 8 mm na DVD ali CD
  4. Kako Kopiranje videokamere trakov na DVD-ju
  5. Kako Pretvarjanje DVD filmov na HP