1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

Kako kopirati TV oddaje na DVD-ju

Po CNET , kopiranje TV oddaje na DVD je postala bolj priljubljena s prihodom televizije visoke ločljivosti (HDTV) . V preteklosti , bi ljudje bili zabeleženi TV oddaje neposredno prek svojih videorekorderja . To je nemogoče , da kapitan format slike visoke kakovosti HDTV na videokasete , čeprav. Snemanje TV-oddaje na vaš računalnik in ga zapisovanje na DVD-ju je skoraj tako enostavno, kot je snemanje TV-oddaje na videorekorderja . Tisto, kar potrebujete
TV kartico za zajem
računalnika
Blank DVD jezik TV snemalne opreme
Proste Prikaži več navodil

1

Poiščite svoj TV sprejemnik ali zajemanje kartico . Za snemanje TV na vašem računalniku, mora biti v računalniku imeti dostop do TV- sprejemnika ali zajem . Veliko računalnikov ima notranji TV kartico za zajem zgrajena palca Če nimate že imate notranjo TV kartico za zajem na vašem računalniku , lahko kupite zunanji TV tuner , ki čepi v vrata USB . Če nimate s kartico za zajem TV in ne želite kupiti kartico zajem , še vedno lahko posnamete TV oddaje na DVD-ju , dokler je na voljo za prenos na internetuTV show . Storitve, kot so Hulu Plus in trgovine iTunes omogočajo uporabnikom, TV oddaje za plačilo.
2

Record ali prenesete TV show . Boste morali programsko opremo na vašem računalniku za snemanje televizijskih oddaj iz vašega TV-sprejemnikom . Programi, ki so sposobni snemati TV-oddaj samodejno vključuje Windows Media Center za PC in EyeTV za Mac. Windows Media Center je zapakiran z operacijskim sistemom Windows 7 , medtem ko je EyeTV pakiran z vsemi ELGATO TV strugar za Mac .
3

KopirajTV oddaje na DVD-ju . V operacijskem sistemu Windows , lahko ustvarite DVD z Windows DVD Maker , ki je predpakiranih z operacijskim sistemom Windows Vista in Windows 7 . Na Mac, lahko uporabite iDVD kopirati TV-oddaje na DVD . Ta predpakirana programske opreme prihaja na vseh sodobnih sistemih Mac . Oba Windows DVD Maker in iDVD omogočajo uporabnikom izbrati vsebine, ki jih želijo na DVD-ju in takoj zapišete gradivo na DVD . DVD lahko imajo največ 4 GB podatkov, kar je enako približno tri ure programiranja . Če želite kopirati več kot 4 GB podatkov , kar potrebujete več DVD-jev.
4

Predvajanje DVD na TV , da se zagotovi , da jedisk pravilno spali . Pred brisanjem vaš TV show datoteke iz računalnika , test , daDVD pravilno spali in je mogoče predvajati na zunanji DVD-predvajalnikom.

  1. Kako Kopiranje 8 mm na DVD ali CD
  2. Kako Kopiranje Beta trakov na DVD-ju
  3. Kako kopirati Zvok na DVD-ju je na CD
  4. Kako Kopiranje DVD-jev ceneje
  5. Kako Rip & Copy DVD