1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Kako Kopiranje VHS na DVD

Kopiranje VHS na DVD in shranite vse vaše najljubše filme . Ne zavrzite stare VHS kaset in nakup DVD-jev. Shranite snop denarja s kopiranjem VHS na DVD. Navodila

1

Kopiranje VHS na DVD-ju , mora bitifilm prenese iz VHS kasete na računalnik . Ko je film na računalnik, ki ga lahko nato zapišete na DVD.
2

Vaš računalnik mora imeti kartico zajem videa za zajemanje film iz analognega VHS kaseti in ga pretvoriti v digitalno za uporabo na računalniku . Najlažji način za to je z vrvico in programsko opremo, imenovano " Dazzle " . Ko kupite Dazzle morate namestiti programsko opremo na vašem računalniku.
3

Ko imate nameščenoprogramsko opremo, morate povezati svoje Dazzle enoto tako videorekorderja in računalnikom . Priključite polje Dazzle v USB vhod na vašem računalniku in ste pripravljeni, da začnete kopiranje VHS na DVD.
4

vstavite prazen DVD in sproži proces prenosa. Morate imeti dobro idejo, kako dolgo jeVHS trak , saj boste morali vnesti kako dolgoVHS trak . Ko boste sledili skozi vse korake, izberite " Začni kopiranje " in vaš VHS bodo spali na DVD-ju .

  1. Kako Kopiranje 8 mm na DVD ali CD
  2. Kako Kopiranje videokamere trakov na DVD-ju
  3. Kako kopirati 8MM & VHS kaset na DVD
  4. Kako Kopiranje VHS na DVD Recorder
  5. Kako kopirati TV oddaje na DVD-ju