1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Kako Prenos VHS kaset na računalnik

Prenos VHS kaset na računalnik , jepreprost postopek , vendar pa mora imeti posebno opremo, da jo izpolnijo. Analogni VHS video kamere in videorekorderja ne komunicira neposredno z računalnikom . Potrebovali boste notranji zajem video kartico ali zunanjo napravo za zajem videa , nameščenega na računalniku za digitalizacijo analognega signala na VHS kaseti . Potrebujete tudi video opremo za zajem , kot so Windows Movie Maker za zajem videa . Če imate dovolj prostora na trdem disku , ki jih lahko nato shranite digitaliziranih video posnetke na vašem računalniku . Tisto, kar potrebujete
Video zajem devicePhilips izvijač (za notranjo napravo )
Prikaži več navodil

1

Namestite napravo za zajem videa . Če ste z uporabo notranjega video kartico za zajem , izklopili računalnik in odstranite vse kable s hrbtne . Prenesete računalnik na čisto delovno površino nad uncarpeted nadstropju . Odpirajte ohišja računalnika in se dotaknite nedokončan del notranjosti računalniškega ohišja, da se ozemljite . Namestite kartico v režo za razširitveno prostem , zadevo zaključi računalnika in znova pritrdite kable , napajalni kabel zadnji. Priključite kabel proizvajalca video kartice iz vaše VHS VCR ali videokamere s pristanišči na kartico za zajem videa priporočeno . Če uporabljate zunanjo napravo za zajem videa , priključite kabel USB in avdio kabel na USB-vhod in avdio črto v vrata na zadnji strani računalnika .
2

Vklopite VHS videokamero ali videorekorder . Zaženite vaš računalnik in video urejanje programske opreme . Začnite funkcijo za zajem video urejanje programske opreme na stranke . Previti nazaj ali posreduje traku na približno trideset sekund pred točko , kjer želite začeti prenos video. Pritisnite "play" na VHS video kamere ali videorekorderja . Gledati zaslona v orodju za zajem videa in poslušati zvočnike , da se zagotovi , da seračunalnik prejema video in avdio pravilno.
3

Press"Start Capture " ali gumb " Record " v kapitan software video . Gumb za snemanje ponavadi izgleda kot gumb z rdečo piko . Oglejte si video , medtem ko se prenesejo , da se zagotovi , da zapisi pravilno.
4

pritisnite " Stop Capture" ali ponovno pritisnite gumb " Record " . Shranite video datoteko z imenom, ki se lahko spomnite .
5

Oglejte si video predvajanje bodisi na zaslonu za zajem videa ali v programu , kot je Windows Media Player , da se zagotovi , da sovideo in avdio ravni pravilna . Če niso , prilagodite nastavitve v vašem zajem video opreme . Če slišite šume v avdio , boste verjetno morali znižati svoje zvočne ravni vložek . Čevideo videti temne, umazane ali siva , povečati svetlost, kontrast in nasičenost barv . Ponovno prenesite videoposnetek , da vidite , če se izboljšalavideo in avdio .

  1. Kako Capture avdio /video VHS Tapes
  2. Kako Pretvarjanje VHS Tapes
  3. Kako povezati VHS na mojem računalniku so
  4. Kako Prenos VHS video filmov na DVD , ki ga računalnik
  5. Kako Prenos VHS na DVD za PC