1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

Kako kopirati Zunanji trakovi VHS na DVD

V skladu z " Los Angeles Times ",zadnji veliki hollywoodski film , ki je bil izdan na VHS kaseti je "History of Violence " v letu 2006 , in distribucijo obsežno VHS kaset končala v letu 2008 . To nakazuje konca proizvodnje VCR v bližnji prihodnosti . Proizvajalci elektronike so izkoristiti propadu VHS in videorekorderjem , ki ga proizvajajo naprave, ki prenašajo VHS video na DVD . Obstaja kombinacija VCR + DVD snemalniki , ki delujejo kot dveh strojev v enem, in obstajajo samostojni DVD snemalniki , ki se povezujejo z zunanjimi predvajanje VHS trak na vaš trenutni VCR. Tisto, kar potrebujete
DVD zapisovalnik
DVD snemalnik navodila
videorekorder
električno vtičnico jezik zapisljive DVD jezik Avdio /video kabli
Proste Prikaži več navodil

1

Preberite odsek na DVD-snemalnik v ročni ali priročniku , ki podrobno video prenos ali video pretvorbo iz VHS na DVD za specifične informacije o napravi . To lahko vključuje potrebne nastavitve in ukaze . Najbolj set-top DVD snemalniki ne potrebujejo televizije za prenos podatkov VHS na DVD .
2

priključite DVD zapisovalnik v razpoložljivem električno vtičnico v bližini funkcionalno videorekorder .

3

Priključite set -top DVD snemalnik VCR z avdio /video ali AV kompozitnih kablov . Niz avdio /video kabli ima tri kable, ki so spojeni, po vsej dolžini kabla in razdeljene na tri segmente na obeh koncih . V treh priključkov vtičnice na vsakem koncu so rumene , rdeče in bele . Rumene prenosi video . Rdeča in bela prenos levo in desno zvok . Te barve se ujemajo z barvo pristanišč na DVD snemalnik in videorekorder.
4

Vklopite videorekorder in DVD- snemalnik in vse potrebne ukaze, ki so navedene v DVD snemalnika priročniku ali ročni .
5

Vstavite zapisljiv DVD disk v DVD pogon stroja. Snemalnik lahko prikaže " branje " ali " dobro pripravljeni,« procesov , ki se pojavljajo po vstavitvi . Se lahko prikaže poseben ukaz, ki signalizirajo, VHS kaset vstavljanje .
6

Vstavite kaseto VHS , ki jih želite prenesti na DVD. Vnesite"play" ukaz za VHS na videorekorderju na daljinskem upravljalniku ali na sprednji strani naprave.
7

Vnesite " rekordno " ukaz za DVD snemalnik na daljinskem upravljalniku ali na obrazu naprave za sprožitev video prenos iz VHS na DVD.
8.

Preverite, ali je zaslon ali kazalci na videorekorder , kažejo, daVHS trak je predvajal , in preverite, ali je zaslon ali kazalci na DVD snemalnik , kažejo, da jeDVD snemalnik snemanje . Procesni kazalniki stroj razlikujejo, vendar informacije o njih, je na voljo za vašo napravo v priročniku ali navodilih lastnika. Večina videorekorderjev prikazati časovno oznako s tremi sklopi dveh številk , ločenih z dvopičjem . DVD zapisovalnik lahko prikaže luč , ki kaže, da je snemanje , ali pa imajo podobno številčni zaslon.

  1. Kako Pretvarjanje VHS in videokamera trakov na DVD
  2. Kako Kopiranje videokamere trakov na DVD-ju
  3. Kako kopirati 8MM & VHS kaset na DVD
  4. Kako Kopiranje Beta trakov na DVD-ju
  5. Kako Kopiranje DVD Z DVD-snemalnik na TV