1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

Kako Pretvarjanje VHS na DVD Recorder

Z VHS kasete uradno postal zastarel v letu 2008 , je nujno, da ste za prenos vaše najljubše posnetke preko na drugi obliki , na primer na DVD , če želite še naprej jih gleda na sodobno opremo . Uporaba DVD zapisovalnik , lahko zagotovite, da bovsebina na vaših najljubših kaset VHS prenesite v moderni obliki. Poleg tega se s pretvorbo vaših analognih kaset v digitalno obliko , boste preprečili kvaliteto videa iz prihodnjega degradacije. Tisto, kar potrebujete
DVD zapisovalnik
VCR
Composite kabli
Proste Prikaži več navodil
1

Povežite VCR na DVD snemalniku z nizom kompozitnih kabli. En sklop kompozitnih kablov obsega tri ločene rdeče , bele in rumene kable, ki so vstopile na kljunu . Rumena kabelski prenos video iz videorekorderja na DVD snemalnik , medtem ko je zvokrdeče in bele kabli prenos .
2

Priključite en konec kompozitnega kablov v izhodni kompozitne priključke videorekorderja , ki so običajno nahaja na zadnji strani naprave . Priključite drugo polovico kablov v vhodne priključke na DVD snemalniku .
3

vklop videorekorderja in vstavite kaseto VHS , ki ga želite kopirati. Moč na DVD snemalnik in postavite prazen DVD disk za snemanje na pladnju.
4

Pritisniterdeči gumb " Record " na DVD snemalniku na daljinskem upravljalniku, da začne s snemanjem on- the-fly . Pritisnite gumb "play" , ki se nahaja na sprednji strani videorekorderja , da se igrajo svoj ​​trak . Počakajte, da se trak za igranje v celoti , sicer paceloten video ne bodo kopirali na DVD
5

tipkami "stop" na obeh VCR in DVD- snemalnik konča prenos videa . . Zdaj ste uspešno prenesli kaseto VHS na DVD.

  1. Kako spremeniti v DVD- strojne opreme za VHS
  2. Kako spremeniti Old VHS na DVD
  3. Kako Pretvarjanje VHS in videokamera trakov na DVD
  4. Kako Kopiranje VHS na DVD Recorder
  5. Kako Pretvarjanje VHS na DVD Z Macrovision