1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Kako spremeniti VHS na DVD

Če ste dovolj srečni, da lastnik DVD zapisovalnik in VCR combo , potem lahko hitro dub Staro vs posnetke na disk z uporabo enotnega komponento. Priključitev ločenih sestavnih delov za presnemavanje vključuje nekaj dodatnih korakov , vendar ni nič bolj zapleteno kot uporaba kombinirano enoto. To jevelik deževen dan projekt za prenos domače video posnetke in druge posebne dogodke iz VHS kaseto , ki bo obrabijo in postanejo krhke , v času , na zapisljive DVD . Tisto, kar potrebujete
Composite AV kabel
VCR
DVD snemalnik
prazen zapisljiv DVD-ji Neomejeno posnete VHS kasete
Proste Prikaži več navodil

1

Povežite tri svečke na vsakem koncu avdio-video kabel na izhode na videorekorder in vhode na DVD snemalniku . Match svečke na jack barv.
2

Vstavite prazen , zapisljiv disk v predalček za plošče DVD snemalnika in blizu.
3

Vstavitepre- zabeležili VHS kaset v videorekorder. Previti nazaj ali naprej trak na želeno izhodišče za snemanje.
4

Pritisnitegumb za snemanje na DVD snemalniku , običajnogumb z rdečim krogom v centru , če to ni označeno kot " rekord . " DVD snemalniki lahko trajanekaj sekund, da se disk do hitrosti za snemanje, zato je pomembno , da začnete funkcijo za snemanje pred predvajanjem VHS , tako da ne boste zamudili katerega od programa traku . Ko se snemanje sporočila prikaže na LCD- plošči DVD snemalnika ,stroj je pripravljen .
5

Pritisnite "play" na videorekorderju , da začnete predvajanje VHS kaseti.
6

Press" Stop " gumb na DVD snemalniku , ko končate sinhronizacije , pritisnite gumb za glavni meni za dostop do funkcije za finalizacijo diskov . Uporabite gor in dol puščice za pomikanje po možnostih , da bi dosegli " dokončati DVD" ali podobno besedilo. Označite to možnost in pritisnite tipko " Enter " ali "OK" gumb . Dokončno kodira vaše poimenovan DVD, tako da ga je mogoče ogledati na drugih komponent poleg DVD snemalnik , ki je dala disk .

  1. Kako ModDVD snemalnik ?
  2. Kako Kopiranje VHS na DVD Recorder
  3. Kako zapis iz VHS na DVD predvajalnik ?
  4. Kako kopirati Zunanji trakovi VHS na DVD
  5. Kako Pretvarjanje VHS & miniDV na DVD