1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

Kako kopirati iz VHS predvajalnik z DVD-snemalnik

S videorekorderjev postaja vse bolj zastarela , potrošniki se obrača na pretvorbo DVD za ohranitev svojih VHS kaset . DVD snemalniki so na voljo v skoraj vsaki veleblagovnici inproces pretvarjanja video posnetkov na DVD je razmeroma enostavno. Navodila

1

Povežite VCR na DVD snemalnik . Povežite avdio /video kable na izhodne priključke na hrbtni strani videorekorder in jih vodijo na vhodne priključke na zadnji strani DVD snemalnika .
2

Nastavite DVD snemalnik na vhodni kanal z bodisiupravljalniku aligumb na DVD snemalniku . Preprosto poiščite gumb , ki pravi " vir " in ga pritisnite . Na večini DVD modelih , bosprednji zaslon glasi "Input ", " Video 1" ali kaj podobnega .
3

Izberite snemalni mediji. Blank DVD medijev je na voljo v štirih tipih : DVD - R , DVD - RW , DVD + R in DVD + RW . Večina novejših DVD snemalniki lahko snema v kakršni koli obliki . Če je vaš DVD snemalnik jestarejši model , lahko zapis le na DVD-R in DVD -RW. Posvetujte se uporabniški priročnik .
4

Postavite VHS kaseto v videorekorder in prazen DVD v DVD snemalniku . Prepričajte se, da je trak bodisi re - rana na začetku ali če bi želeli , da začnete snemati.
5

Začnite DVD zapisovalnik in nato pritisnite "play" na videorekorderju . Zagon DVD zapisovalnik pred trak preprečuje začetek odrezan na novo snemanje .
6

Spremljajte časa. Da bi se izognili nič drugega kot statične na koncu DVD , spremljate videoposnetka dolžine , zato se lahko ustavi , ko je konec. Video lahko tudi gledal , medtem ko je snemanje .
7

Dokončno DVD. To jenajbolj pomemben korak . Nekateri DVD snemalniki imajo nastavitve , da bo samodejno zaključite disk enkrat "stop" je pritisnjen , drugi pa morajo biti dokončno ročno. Posnetih DVD ni mogoče ogledati na standardni DVD predvajalnik , dokler ni zaključendisk.

  1. Kako povezati DVD predvajalnik & DVD snemalnik TV
  2. Kako kopirati filme iz PVR
  3. Kako Kopiranje VHS na DVD Recorder
  4. Kako kopirati iz videorekorderja na CD
  5. Kako zapis iz VHS na DVD predvajalnik ?