1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

Kako kopirati 8MM & VHS kaset na DVD

Kopiranje 8mm in VHS kaset na DVD-ju je bil nekočzapleten proces , in samo postprodukcijo hiše s posebno opremo in specializiranimi inženirji lahko prerazporedi . Vendar pa je z izumom samostojnih DVD snemalniki , ki prenašajo 8mm in VHS kaset na DVD za zanamce je postalo mogoče za povprečnega potrošnika , ki nimajo strokovnih tehničnih veščin. Veliko DVD snemalniki tudi dvojno kot igralce, ki lahko igrajo redno , komercialno izdelane DVD-jev , in so pogosto podobno ceno rednih DVD predvajalniki. Tisto, kar potrebujete
Video kabli ( lahko razlikuje)
DVD snemalnik jezik Audio kablov ( lahko razlikujejo )
prazen zapisljiv DVD
DVD zapisovalnik lastnika in Operativni priročnik

Prikaži več Navodila

1

priključite video izhod 8mm ali VHS predvajalnikom in video vhod na zadnji strani vašega samostojnega DVD snemalnika . V večini primerov ,redni RCA -style video kabel deluje. Vendar pa lahko nekatere 8mm igralci zahtevajo drugačno vrsto povezave .
2

Priključite rdečo ali desno stran avdio izhodom na vašem 8mm ali VHS predvajalnikom z rdečim ali desni avdio vhod na DVD snemalniku . V večini primerov , kabelski dela RCA -style .
3

priključite levo ali beli strani avdio izhoda na vašem 8mm ali VHS predvajalnikom z belo ali levi avdio vhod na DVD-ju snemalnik .
4

Put prazen zapisljiv DVD v DVD snemalniku .
5

Začnite snemati na DVD predvajalnik s pritiskom na gumb " Record " . Začnite predvajanje videa na vašem 8mm ali VHS predvajalnikom .
6

Stop DVD predvajalnik ob želenem času , ki mu sledi ustavitev 8mm ali VHS predvajalnika. Ponovite postopek za druge kasete VHS ali 8mm trakove , ki jih želite postaviti na DVD-ju snemate .
7

Dokončno snemanje DVD , če je to potrebno. Niso vsi DVD snemalniki zahtevajo dokončanje za predvajanje na drugih napravah , nekateri pa . Če niste prepričani o svojem DVD snemalnik , preverite uporabniški priročnik za več informacij.

  1. Kako Pretvarjanje VHS in videokamera trakov na DVD
  2. Kako Pretvarjanje VHS kaset na DVD za en stroj
  3. Kako Kopiranje videokamere trakov na DVD-ju
  4. Kako Kopiranje Beta trakov na DVD-ju
  5. Kako spremeniti 8mm Tapes