1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

Kako Kopiranje videokamere trakov na DVD-ju

videokamere trakovi so temeljili na VHS tehnologije ali »Video Home System. " Podobno kot avdio kaset , ti avdio /video formatov uporabljajo namagnetena trakovi za zajem zvoka in gibljive slike. VHS kamere so bile ročne naprave , ki se uporabljajo za snemanje zvoka in videa . Format snemanja postala zastarela , ko DVD tehnologija ali "Digital Versatile Disc ", imenovano tudi " Digital Video Disc " je prišel na trg. Če imate videokamero trakovi , lahko prenese material na DVD . Tisto, kar potrebujete
RCS ali S- Video kabel (-e )
DVR (Digital Video Recorder)
VHS ali videokamere
Prikaži več navodil
1

Priključite videorekorder ali videokamero DVR z RCA ali s- Video kabli, kar so združljive s svojimi stroji. Konci kablov so barvno usklajene , ponavadi v rdeči in rumeni barvi, ki vam pomagajo pri priključite kable v prave opore . Priključite kabel v " vhod" vrata na vašem DVR in " izhod " na VHS ali videokamere .
2

Vklop videokamere ali videorekorderja in DVD predvajalnika /snemalnika . Previjanje videokamere trak na mesto, kamor želite , da začnete snemanje in vstavite prazen zapisljiv DVD v DVR.
3

pritisnite gumb "play" na VHS ali videokamere , hkrati pritiskate gumb " Record " na DVR. Dovolivideokamera trak za predvajanje želenega časa , ki ga želite posneti.
4

Press "stop" na obeh strojih Ko končate snemanje . Predvajati DVD-ja , na kateri ste ga posneli , da vidijo vaše pretvori video .

  1. Kako Kopiranje videokamere trakov na CD-ju
  2. Kako Kopiranje VHS kaset za videokamere
  3. Kako Pretvarjanje VHS in videokamera trakov na DVD
  4. Kako Pretvarjanje VHS kaset na DVD za en stroj
  5. Kako kopirati 8MM & VHS kaset na DVD