1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

Kako odpraviti težave Magnavox DVD-snemalnik

Magnavox DVD snemalnik jekombinacija DVD- snemalnik in videorekorder , ki vam omogoča , da gledajo , kot tudi snemanje vaših priljubljenih oddaj . Magnavox jedobro znana in zaupanja vredno ime v sektorju potrošniške elektronike , vendar pa je, kot pri večini računalnikov z več premikajočih se delov , težav in glitches včasih pojavijo . Če so vsi notranji deli poškodovani , je morda čas, da se snemalnik v za popravilo. Za več enostavnih problemov , obstaja nekaj osnovnih korakov za odpravljanje težav, ki jih lahko vodijo skozi sami. Navodila

1

Preverite, ali so vsi povezovalni kabli so , vključno z napajalnega kabla , varno in brez poškodb , če ni moč na enoto ali brez slike .
2

Vpis enoto in TV bolj narazen , če se TV programov slik izkrivljena. Prilagodite anteno in se prepričajte, daTV in žičnih antenski kabli ne skupaj . Imejte električno opremo, kot so mobilni telefoni , stran od enote , če jepredvajana slika popačena .
3

Preklopite vhod na " TV ", če TV kanali ni mogoče spremeniti .

4

Preverite, če je snemalnik v " Premor" oziroma v načinu " Slow Play" , če ni nobenega zvoka . Preklopite na način "normalno".
5

Preverite, da ni nobenih ovir med TV in daljinskem upravljalniku, čedaljinski upravljalnik ne deluje . Prepričajte se, da točko oddaljeni neposredno na tipalu na enoti.
6

vstavite disk zoznako obrnjeno navzgor , čeDisk se ne predvaja . Odstranite disk iz enote in pustite napajanje , če je kondenz v notranjosti snemalnika . Vlaga lahko tvorijo , ko jenenadna sprememba temperature .
7

pritisnite " Stop " dvakrat , čedisk se ne začne predvajati od začetka .
8

Spreminjanje podnaslov pomočjo menija DVD- Video , čejezik podnapisov ni mogoče spremeniti ali izklopiti .
9

izvlecite enoto , nato pa ga znova , če statična elektrika povzroča snemalnik okvaro.


  1. Kako odpraviti težave Magnavox ZV457MG9
  2. Kako odpraviti težave LG GSA- H55l
  3. Kako odpraviti težave Sony Multifunkcijski DVD-snemalnik
  4. Kako ModDVD snemalnik ?
  5. Kako odpraviti težave Toshiba DVD-snemalnik