1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

Kako kupiti dvd snemalnik

S tako veliko blagovnih znamk in funkcij , kako lahko odločiti, kateri je pravi za vas? No, ta članek vam bo pomagal , da pametno izbiro in dobili tisto, ki je pravi za vas . Navodila

1

** vedeti vaše trenutne nastavitve in oprema **

Naletel sem na kupce , ki iščejo na različnih modelih DVD snemalniki in ne na daljavo razmišljati o svoji exisiting postavitve . Z drugimi besedami, kaj TV imajo? Ali imajo kabla ali satelitske polje ? Kaj kamkorder ali digitalni fotoaparat imajo .

Konec koncev, bi to zakaj? Saj ne kupujejo koli od teh , ste dobili dvd snemalnik . Ampak to je pomembno!
2

** Antena povezave **

Ni vsak dvd recorder je coax priključke na njih. Tisti, ki so svečke , ki lahko ročaj anteno . Z drugimi besedami , lahko priključite vaš kabel ali satelitske antenske žice neposredno v zadnji strani DVD-zapisovalnik.

Nekateri snemalniki pass -through coax konektorje . Kaj to pomeni, dasnemalnik ne naredi tuning vaših kanalov . Kablu ali sattelite polje ročaji , da . Vsedvd snemalnik pa je, da vam omogočajo priključitev kablov , tako da lahko posnamete karkoli kanal je vaše polje, ki bi .

In nekateri snemalniki imajo coax konektorje , ki dejansko ne tuning. Z drugimi besedami ,dvd snemalnik dejansko lahko preklopite na snemanje različnih kanalov , neodvisno od vaše polje .

Torej veste, kakšen tip povezave imate prav zdaj, in če boste našli snemalnik z koaksialne priključke na njih , da bo vaš hookup lažje. In boste imeli manj kable, priključene na zadnji strani , ki naredi stvari videti bolj urejen .
3

** Vaš TV **

Nekateri izmed nas so starejši TV . Drugi imajo HD- TV. In nekateri od nas so tiste velike plazmo ali LCD . Tako da je precejrazličnih televizorjev tam .

Ena stvar , ki jo morate vedeti, preden greš nakupovanje za snemalnik je kakšen tip konektorja (e) ima vaš TV . Če imate coax , da je vse, kar resnično potrebujete. Mnoge novejše to premalo !

Če imate S- video priključek je , da je dobro, preveč . S -video vam daje višjo kakovost slike na zaslonu , vendar boste morali snemalnik , da je ta priključek preveč , da bi ga uporabljali !

In če je vaš set samo kompozitne vhode , potem boste potrebujete snemalnik s temi čepi na njej. Torej, sem močno nakazujejo, zapisala , kaj konektorji vas bo TV je zdaj , preden greš nakupovanje

FYI : . Moj oče kupil snemalnik in mislil, da bi bilo enostavno hookup . Samo 2 žice se priključijo noter bi bil , razen za en velik problem! Njegov rekorder ni imel COAX antenski priključki na njih, takohookup ni bilo tako enostavno . Torej, to je razlog, zakaj sem se , da je predlog za preverjanje prvi!

Druga stvar, ki je pomembna je, ali je vaš niz imavgrajen sprejemnik ali ne. In če je tako , jeanalogni ali digitalni sprejemnik ?

Vidiš , začenši februar 2009 , vse televizijske oddaje bo v digitalni obliki . Torej tiste, ki ste z analognim sprejemnikom ne boste mogli ogledati teh postaj brez pretvornika (kabel ali Satellite , ali ločeno tisti, ki jih boste potrebovali za nakup ).

Če ima vaš set to in nimate kabla ali satelitske , potem boste mogli prejemati teh digitalnih oddaj , brez potrebe po tunerjem . To pomeni, da lahko kupite snemalnik brez njega in morda prihranili nekaj denarja .
4

** Vgrajen sprejemnik **

Nekateri snemalniki imajo vgrajen TV-sprejemnik , ki lahko skeniranje postaj in snemanje različnih kanalov . To jedobra lastnost za tiste, ki želijo gledati en kanal in snemanje drugega. Ali za tiste, ki nimajo kabelske ali satelitske TV, ker imate vse, kar se imenuje analog , ki se opušča , ki jih februar 2009 !

Razlog je, ker je pomembno, da ima snemalnik , ki je sposoben nadzirati televizijskih postaj. Z drugimi besedami ,snemalnik določa, katere kanale priznava in lahko dejansko spremeni iz kanala na kanal .

Boste plačalimalo več za to funkcijo , ampak na splošno , saj je samo $ 30-50 več.

5

** vrste sprejemnika **

Obstajata 2 vrsti sprejemnik , digitalni in analogni . Boste plačali več za digitalni sprejemnik , vendar to ni preveč drago , v večini primerov . Običajno $ 35-50 več

.Razlika med analognim in digitalnim je to . Analogni tuner zahteva pretvornik za sprejem digitalnih oddaj , ki bodo standard se začne februar 2009 . Digitalni ne potrebuje pretvornik in je sposoben sprejemati tako analognih in digitalnih vsebin.

Torej digitalni sprejemnik stane več . Ampak, če že imate kabel ali satelitske , potem že imate digitalni sprejemnik . Vaš kabla ali sattelite polje .

Ali ste se odločili preživeti navgrajen digitalni sprejemnik , je odvisno od vas , vendar je pomembno, da razumemo, da bodo vse televizijske oddaje v letu 2009 v digitalni obliki . In mnogi prav zdaj oddajanja bodisi analognimi in digitalnimi ali nekateri v samo digitalno.
6

** , Progressive Scan **

Nekateri zapisovalniki imajo to funkcijo , medtem ko drugi ne ne . Kaj progresivni pomeni, da bokakovost slike bolje . Z drugimi besedami , oni manj tresljajev invišjo kakovost pogled na to.

Predlagam porabi dodatnega denarja za nakup snemalnik s to funkcijo . Za mene , to ni splurging ali samo nekaj lepega ali pa kul , da imajo. To je res nujno, po mojem mnenju. Ali vam je všeč ob televizijske postaje , ki plapolal stalno ali so zamegljen ? Ne! Torej, zakaj bi si želeli , da gledanje dvd filmov?

Torej, to nivprašanje, boste videli stvari v bolj živahnih barv ali vsakega malo podrobnosti , ampakbolj enakomerno in jasnejšo sliko . Mislim, da večina ljudi bi našli teh 2 stvari zelo pomembno. Še posebej, ker boš gledal in snemanje stvari na redni osnovi . Čez nekaj časa , lahko migetanje dobili precej nadležno ! Tako da je vrednomajhna dodatnega denarja , da bi se izognili tem problemom

FYI : . Morda boste videli pscan ali p- scan, ko gledaš snemalnik očala. . Oba pomeni progresivno skeniranje in so pogoste kratice za to
7

** Formati snemanja **

Obstajajorazlične oblike , ki jih lahko posnamete DVD-jev noter Ti vključujejo :

1 ) DVD - R2 ), DVD + R3 ) DVD- RW4 ) DVD- RW

Kakšna jerazlika med vsem tem ? S tistimi v " R ", na koncu pomeni, da se lahko evidentirajo le na en čas. Zato je trajna inprostor je porabil . Toda " RW " pomeni, da se lahko snemajo , izbrisani in ponovno posneti

FYI : . RW diski so dražji, vendar ne preveč , tako

Kaj je pomembno, tukaj je tisto, kar formatirati . snemalnik zmorem . Obstaja "minus R in RW " in "plus R in RW . " Torej,DVD -R , je"minus R ", medtem koDVD + RW je"plus RW . "

Ni vsak snemalnik zmorem vse te oblike . Na primer , imam enega, ki zmore le minus diskov. Moja druga zmorem plus in minus narave.

Če kupite rekli minus stroj, potem boste morali poskrbite, da boste uporabili samo DVD- R ali DVD -RW diske v njem. Če ste bili za nakup DVD + R po pomoti , vaš računalnik ne bo mogel prebrati in boste dobili sporočilo o napaki.

Torej, če ugotovi , kaj plošč, ki jih lahko uporabite z njo . Tako dolgo, kot veste , katera bo vaš snemalnik uporabo, lahko poskrbite, da boste kupili prave diske. Toda, če želite večjo prilagodljivost in /ali želijo , da bi se izognili možnosti nakupa napačne enega, potem boste morda želeli stroj, kot zmore oboje minus in plus diskov

FYI : . DVD + R in DVD + RW nagibajo da je malo cenejši od minus diskov. Približno $ 1-2 manj.
8

** Combo enote **

Nekateri ljudje želijo le dvd snemalnik , saj bodisi ne želijo uporabljati trakove ali že imajo videorekorder za snemanje na magnetofonski trak . Drugi želijo eno napravo , ki omogoča snemanje in predvajanje kasete ali zgoščenke .

Combo enotaDVD na eni strani inVCR nadrugi strani. Tako da lahko igrajo in snemanje na obe kaset in plošč. Oni so dražje in teči okoli $ 100-150 več , vendar je lahkoprostor varčevanja .

Z drugimi besedami , boste morali, 1 stroj namesto 2 . In da se prihrani prostor , uporablja manj kablov in vtičnic in 1 daljinski namesto 2 . To je zato, ker combo enote imajo samo en daljinski upravljalnik za delo na obeh straneh stroja.

Na primer, sem zamenjal stari VCR s kombinirano enoto. Tako imam tako videorekorder in DVD-snemalnik in 1 daljinski upravljalnik . Moja druga TV ima ločen VCR in DVD. Torej imam en daljinski upravljalnik za videorekorder in drugo za DVD

FYI : . Univerzalni remotes lahko delo. Glede na znamko in model snemalnikom lahkouniverzalni daljinski združljivi. Vendar se morate zavedati, da lahko nekateri remotes deluje le, DVD ali VCR strani. Z drugimi besedami , lahko prizna VCR blagovne znamke , ne pa DVD in vice - verz . Zato bodite pripravljeni za morali uporabljati daljinskega upravljalnika , ki ste jo dobili z napravo

FYI : . Nekateri od vas lahko razmišljal o nakupu kombinirano enoto, tako da lahko posnamete 2 kanalov istočasno . Ena na trak indrugi na disku . Žal mi je , vendar ne morete storiti! Combo enota ni mogoče posneti 2 stvari istočasno !

Combo enota preprosto pomeni, da vam omogoča snemanje in predvajanje nekaj na trak ali disk , vendar še vedno beleži eno stvar naenkrat. Tako da, če imate dve programe ob recimo 7:00 in želijo, da snemanje enega na traku indrugega na disku ,combo enota ne bo naredil .

Ampak s kombinirano enoto , lahko rečem rekordno en program ob 07:00 na traku , in drugega programa na 10a na disku.

največja prednost kombiniranem enote je vaše počutje bolj enostavno lahko presnamete ( kopijo) med trakom in ploščo . Tako da boste lahko svoje stare posnetke in jih prenesti na disk s pritiskom na gumb . Enako velja za sprejemanje nekaj na dvd in ga je dala na trak.

Vse combo enote vključujejo sinhronizacijo ali kopiranje feaature ! Tako da je standard z njimi.

Brez kombinirano enoto , boste morali povezati kable med vašim DVD snemalnik in videorekorder. Kakovost bo manj , ker si svoboden slike in zvoka s kabli . Ampakcombo enota ne bo imel vpliva na kakovost sploh
9

** Znamka **

Nekateri ljudje raje določene blagovne znamke , kot so : Panasonic , Sony, RCA , Toshiba , itd drugi ne briga , katera je tako dolgo, kot jedobra.

na primer, sem kupil brez imena pred eno leti in nikoli ni imel težav z njo . Moj novejšo jeblagovna znamka in deluje v redu preveč. Vidiš , tam se ne da veliko gibljivih delov , tako zelo malo, mogoče res kaj narobe .

Tako kot videorekorder . Glede na blagovno znamko , so vsi vedno delajo in traja dovolj dolgo. Enako se tru za večino DVD snemalniki . Toda, če želite kos mislih ali raje držijo z določeno blagovno znamko , to je vaša izbira .

Zavedaš, da so nekatere blagovne znamke dražji od drugih. In nekatere blagovne znamke , so bolj združljivi z univerzalnimi daljinci od drugih.
10

** Vgrajen trdi disk **

Nekatere novejše snemalniki imajo vgrajene trde diske lahko snemanje na . To omogoča večjo shranjevanje in jih je mogoče nadgraditi z večjim voziti , če želite .

Pa en problem sem slišal od ljudi, ki smo jih kupili, je , da lahko trde diske ne, ali postane poškodovana . Da, lahko jih nadomestiti z drugo vožnjo , vendar se mi je zadnja stvar, ki jo želim jetrdi disk , da ne v sredini posnetka !

Čeprav morda ne dogajajo ves čas , če jetežko pogon ne bi uspel , bi lahko izgubili ne le svojo zadnjo snemanje, morda pa je vse na disku ! Tako da je kot vaš računalnik treskav !

Zato sem se nakazujejo izogibanje te naprave , ki lahko stane $ 200-300 več!

Diski lahko drži okoli 6-8 ure na najnižji nastavitvi kakovosti , kar je približno 3 filmi . Poleg tega so diski na splošno ne uspe sredi snemanja , tako da oni precej stabilna. In diski niso dragi , tako da boste lahko kupili paket 50 za okoli 30-50 $

FYI : . Pred kratkim sem kupil paket 100 DVD-R 25 evrov
Zato menim, da so modeli trdi disk ni vrednododatnega denarja ali nevarnost . Uporabite ta dodaten denar za nakup več plošč in imajo nekaj, kar je bolj stabilna in dokazano zanesljiv.

  1. Kako priključite satelit na DVD snemalnik ?
  2. Kako ModDVD snemalnik ?
  3. Kako Neposredno Snemanje na DVD
  4. Kako popraviti CYBERHOME DVD-snemalnik
  5. Kako za snemanje TV programov na DVD-ju