1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD predvajalniki

Kako odpraviti težave Magnavox ZV457MG9

Magnavox ZV457MG9 vključuje funkcije videorekorderja in DVD naravnost v eni napravi. Medtem ko lahko kombinirane funkcije naprave, da se zdi zapleteno , je enostavna za povezovanje in delovanje. Če imate težave pri predvajanju DVD ali VCR ali dobili sliko na zaslonu, lahko to vprašanje reši , ne da zanašati na zunanjih tehničnih in servisnih storitev. Navodila

1

pritisnite gumb " Power" na sprednji strani Magnavox . Izključite napajalni kabel iz vtičnice . Zapusti enoto off za nekaj sekund, preden priklopom akord v in ga vklopite . Ta bo ponastavil manjše nastavitve, ki so bili morda povzročajo težave.
2

Preverite avdio video kabelske povezave med Magnavox in TV . Prepričajte se , da so kabli v celoti vstavljeni v pristaniščih Video + Audio ven na Magnavox in video + avdio priključke na zadnji strani televizorja .
3

Press" Input" ; gumb na televizorju, večkrat se prepričajte, ali je izbran pravi vhod video
4

pritisnitegumb " Vir " na nadzorni plošči . . To bo cikel med VCR in DVD funkcij. »DVD« zasveti , ko je izbranaDVD in" VCR " luč zasveti , ko je aktiviranafunkcija VCR
5

Press" Channel + /- " . Gumb na daljinskem upravljalniku , medtem ko gledate VHS kaseto lahko prilagodite kakovost slike.

  1. Kako odpraviti težave Magnavox DVD /VCR sprejemnik MRD500VR
  2. Kako odpraviti težaveSylvania VCR /DVD
  3. Kako odpraviti težave Sony SLV- D350P DVD /VCR Combo
  4. Kako priključite Magnavox VCR /DVD DV200MWS na Magnavox HDTV
  5. Kako odkleniti Magnavox DVD