1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD predvajalniki

Kako odpraviti težaveSylvania VCR /DVD

VCR /DVD predvajalnik ( in predvajalnik /snemalnik ) kombinacija enot , kot so tiste, ki jih Sylvania izdelujejo , zagotavljajo multi-format gledate s koristjo , ki ima eno samo napravo za priklop na TV. Nekatere imajo možnost za prenos video iz DVD na VHS , VHS na DVD ali oboje , in čeprav so namenjeni za preprosto uporabo , na trenutke morda ne bodo delovale , kot si jih želite . Ko se to zgodi , lahko pride dopreprostega razloga , in /ali sredstev , da poskusite doma , preden iskanju možnosti storitev . Tisto, kar potrebujete
VHS - čiščenje glave kaseta
CD /DVD prask napravo
Proste Prikaži več Navodila
VCR
1

Preverite napajalne kable in kabelske povezave na TV ( in iz dohodnega vtičnice kabla , če je ustanovljena na ta način ), čeenota ne bo vklopil ali če je vklopljen, vendar ni slike in /ali zvoka . Prepričajte se, da so kabli varno in s posebno TV vhoda ste poskušali , da si ogledate povezana, in da je televizor nastavljen na enako imenovani gledanja kanala ( 3 ali 4 ), kot videorekorder. Prav tako preverite, baterije za daljinski upravljalnik , če se ne odzove , in jih po potrebi zamenjajte .
2

Prepričajte se, da imaVHS trak želite posneti na zavihek varnosti (ali zapolnitev vrzeli , kjer Kartica bi morala biti z lepilnim trakom , če pa ne ) , čeVCR ne bo šel v načinu snemanja in pritisnite gumb " VCR " na daljinskem upravljalniku nastavite napravo na način VCR , če se ne bodo začeli takojšnje snemanje. Prav tako zagotovijo, da seure in časomerilci pravilno nastavljena in da je enota izklopljena , če snemanje s časovnikom ne zažene .
3

Pridržite kanal gor ali dol tipko med predvajanjem , da se prilagodijo sledenje , česlika kaže neko stopnjo hrupa ali statični ali vstavite kaseto za čiščenje glave , če je avto glava funkcija čiščenje enote niso ustrezno razjasnitev sliko . Poskusite tudi spreminjanje izhodnega kanala videorekorder (tj. od ch. 3-4 ) in storijo enako za televizijo , če ni predvajanje slike ali pa se zdi, umešana .
DVD

4

Prepričajte se, da je predvajalnik nastavljen na način DVD inDVD (ali CD) ste poskušali igrati , je združljiva z vašim modelom čedisk ne bo igral . Nekateri Sylvania modeli , vključno z DVC860D in DVC841G , so konstruirane za običajne DVD-jev , CD-jev in WMA diskov in ne sme igrati vse zabeležene DVD-R/RW in CD-R/RW plošče .
5

Check praske ali druge materialne škode na DVD-ju , če se predvajanje preskakuje ali zamrzne gor . Disk obrišite z mehko krpo ali pa uporabite napravo praske odstranitev , če je potrebno . Ne pozabite, da se nekatere možnosti predvajanja , vključno z jeziki, podnapisi in izmeničnim kotom , niso na voljo pri vseh DVD-jih, pa se lahko pojavijomotnje v delovanju z igralcem , ko ni odziva na te ukaze. Enako velja , ko pritisnete "Meni" v času pred glavnimi opozoril menija po nalaganju DVD-ja .
6

Pustimo nekaj časa po vstavitvi DVD v zapisu , ali ko zaustavitev snemanja na DVD , če vaš model Sylvania jeDVD predvajalnik /snemalnik , kot je SRDV495 , saj morasnemalnik formatiranje diska pred snemanjem , in vnesel disk po pritisku na tipko " Stop ".
7

Prepričajte se, daDVD ni že prej napisal , če ne bo zapis in boste videli " snemanje error" sporočilo na zaslonu . Zagotovijo tudi, daDVD ali VHS trak ste poskušali presneti ne vsebuje zaščito avtorskih pravic pri poskusu presnemavanja iz ene oblike vdrugo , če je vaš poseben model ponuja to možnost .

  1. Kako odpraviti težave PROSCAN DVD
  2. Kako odpraviti težave Magnavox ZV457MG9
  3. Kako odpraviti težave Norcent DVD predvajalnik
  4. Kako odpraviti težave Denon DVD- 3910
  5. Kako odpraviti težave SLV- D350P