1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD predvajalniki

Kako odpraviti težave Sony SLV- D350P DVD /VCR Combo

Televizijski in VCR glavnik lahko zelo priročne naprave , saj lahko uživali koristi tako v DVD predvajalnik in videorekorder v enem paketu , ne da bi za nakup dveh ločenih naprav . VCR lahko tudi kopirate DVD materiala za videokasete , dokler jevir material ni kopiranje zaščitene. Vendar pa obstajajo tudi slabosti . Če ena odmori stroj , ste izgubili splošno uporabo v drugi napravi hkrati . Odpravljanje težav z DVD /VCR combo lahko rahlo razlikujejo glede na znamko in model , vendar obravnavo Sony SLV- D350P DVD in VCR combo jepreprost postopek . Tisto, kar potrebujete
Head- čistilno kaseto
Proste Prikaži več navodil

1

Preverite moči, da poskrbite, daje naprava priključena in daje izhodna prejema električne energije . Testirajte vtičnico priključite drugo napravo vanj , če jeSony DVD /VCR ne vklopi pravilno. Čeje naprava vklopljena , vendar nobena naprava deluje , izključite stroj in pustite, da sedi za vsaj tri ure . Vlaga kopičenje je verjetno prišlo inDVD in VCR treba posušiti .
2

Dovoliteigralec , da bi sedel za pol ure z napajanjem in brez diska v notranjosti , če je le bila vložena v izhladnega v topel prostor ali če je visoka vlažnost v prostoru . Sony opozarja, da bi lahko bodisi pogoj za posledico vlage izgradnji na DVD objektiv in negativno vpliva na predvajanje .
3

Preverite svoje povezave, se prepričajte, da so avdio in video kabli pravilno priključeni na televizija . Barvnimi kabli mora biti usklajena z priključke enake barve. Rumena ustreza video , medtem ko rdeča in bela sta zvok .
4

Preverite svoj DVD se prepričajte, da ima enako regijsko kodo , kot igralca. Akterji v Združenih državah lahko igrajo samo regija 1 DVD-jev ali diskov z oznako " Vse . " To pomaga zaščititi avtorske pravice drugih držav . Koda se običajno nahaja na zadnji strani ovitka DVD .
5

Turn "Progressive" off , čeProgressive ikona prižgal na zaslonu in imate težave slike. Pritisnite " Setup " na daljinskem upravljalniku in izberite " nastavitvenem zaslonu . " Pick "Progressive" in ga izklopite.
6

ZagotoviteDVD je v pripravljenosti , če niste dobili sliko iz videorekorderja . DVD ni mogoče teče ob istem času, kotje predvajal video rekorder , če želite videti sliko VCR .
7

Preverite svoj disk , če poskušate predvajati avdio CD . Če so skladbe niso formatirani v MP3 formatu ,igralec ki jih ni mogoče prebrati .
8.

Priklic DVD , da spremeni značilnosti, kot so jezik in podnapise , čedaljinsko ne more spremeniti.

9

Vstavite glavno čistilno kaseto v videorekorder , čeVCR postaja slaba kakovost slike. Preglejte kaseto, ki jo poskušate predvajati , saj bo materialna škoda , kot gubanja poškodujejo svojo sposobnost za predvajanje in da je bolj verjetno, da se zatakne v videorekorder.

  1. Kako odpraviti težave PROSCAN DVD
  2. Kako odpraviti težave Norcent DVD predvajalnik
  3. Kako odpraviti težave SLV- D350P
  4. Kako odpraviti težave DVD Slika
  5. Kako odkleniti Sony DVD predvajalnik