1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> televizorji >> drugi televizorji

Kako odpraviti težave DVD /VCR TV

DVD /VCR TV combo enota vam omogoča, da uživajo medijske diske ali VHS kaset na posamezne komponente , ki varčuje prostor . Vendar tudi, če gre kaj narobe s samo eno komponento -TV ali enega od multimedijskih predvajalnikov - morate vzeti celotno komponento v trgovino za popravila . Preden se zatečejo k tehnik popravilo , poskusite odpravljanju težav kombinirano enoto za reševanje skupnih problemov . Vprašanje bi bilo tako enostavno, kot pritiskom na gumb ali čiščenje videorekorderja. Tisto, kar potrebujete
DVD laser objektiv čistilec
DVD
VCR trak - glavo čistilec
VHS kaset
AA ali AAA baterije
Proste Prikaži več navodil

1

Vklopite napajanje za combo enote in preverite kabelske povezave na zadnji strani , da se preveri , da jeizvor signala , kot je kabelski ali satelitski sprejemnik a , ki je zasvojen do televizorja. Vklopite polje kabelskega ali satelitskega sprejemnika , kot dobro.
2

pritisnite gumb kanal " Up " ali " Dol ", da preverite nastavitev na televizorju .
3

pritisnitegumb DVD ali VCR , da izberejo eno alidrugo. Večina combo igralci so oblikovane tako, morate izbirati med dvema komponentama . Na primer, če pritisnete na tipko VCR ,DVD predvajalnik ne bo deloval, dokler ne preklopite nazaj na DVD-ju .
4

Odstranite pladenj DVD vstaviti leče čiščenje diska . Zaprite pladenj in pritisnite "Predvajaj" za čiščenje laserske leče , potem test predvajanje z DVD-ja , za katerega veste , da deluje.
5

Vstavite VCR čistilno kaseto v režo za VHS kaset in pritisnite tipko " play " , če se ne zažene samodejno. Zagnati čiščenja s čistilom za trak glave , nato izvrže . Test predvajanje z VHS kaseti delovnika.
6

Zamenjajte na daljinskem upravljalniku , če to ne bo delovalo . Večina daljinski upravljalniki uporabiti dve bateriji AA , čeprav so nekateri modeli uporabo manjše velikosti AAA . Velikost , kar potrebujete je navadno natisnjen na pokrov baterije ali v predalu .

  1. Kako odpraviti težave PROSCAN DVD
  2. Kako odpraviti težave Magnavox ZV457MG9
  3. Kako odpraviti težave Norcent DVD predvajalnik
  4. Kako odpraviti težaveSylvania VCR /DVD
  5. Kako odpraviti težave LG GSA- H55l