1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> televizorji >> Prenosni televizorji

Kako odpraviti težave simfonični TV VCR Combo

je Simfonični naredi dva kombinacijo TV /VCR , je 9 palčni in 13 palčni . 9 -palčni napravaprihrani prostor odteka 12V poleg gospodinjstev toka. DC adapter za uporabo v vozila za rekreacijo ( avtodom ) in avtomobile je vključen. Model13- palčni je usmerjena proti kuhinje in spalnice. Tako odpravi ožičenje, ki je običajno potreben med televizorjem in videorekorderjem . Obstajajo nekateri koraki za odpravljanje težav lahko sprejme, morajo televizorji ne deluje. Tisto, kar potrebujete
VHS video glave čistejše
Proste Prikaži več navodil

1

Preverite za oblast . Prepričajte se, daAC kabel je priključen na električno domače vtičnice ali kablaakumulator priključen na cigaretni vžigalnik . Obstaja5A 250V varovalka v kablu na avtomobilski akumulator , se prepričajte, da ni pregorela. Zamenjajte ga in poskusite znova .
2

Preverite, slike in zvoka. Preveri če jeantena povezana z virom . Če ne uporabljate kabla ali satelitsko anteno , ki jih je treba uporabljati pretvornik digitalnega . TV prenos tehnologije, je pred kratkim spremenil inpretvornik se zdaj zahteva , da poberem free- to-air signalov s tem TV .
3

Prilagodite sledenje , česlika VCR je zelo hrupno. Gumb kanal podvoji kot gumb za sledenje pri predvajanju VCR trak. Očistite VCR glave , če ne boste dobili koli sliko , vendar ne boste dobili zvoka.
4

Napravo odmaknite od bližnjih naprav, če jebarva na zaslonu izgleda čudno . Izključite televizor in počakajte pol ure , preden ga je spet nazaj .
5

Zamenjajte na daljinskem upravljalniku , če sena daljavo ne deluje v redu .


  1. Kako odpraviti težave Magnavox ZV457MG9
  2. Kako odpraviti težave SLV- D350P
  3. Kako odpraviti težave Sony SLV- D350P DVD /VCR Combo
  4. Kako kavelj VCR & videorekorder /DVD snemalnik, Combo do TV
  5. Kako odpraviti težave Ion VCR 2 PC