1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> televizorji >> Prenosni televizorji

Archos 604 nasvetov

ARCHOS 604 jeprenosni predvajalnik s podporo za video in glasbene datoteke. 30GB trdi disk 604 lahko imajo na tisoče skladb in deset filmov , ki vse lahko predvajate naenostaven za uporabo vmesnika . Poleg tega so v 604 je LCD zaslon meri 4,3 palca , ki je veliko večja od številnih medijskih predvajalnikov v istem razredu . Firmware

Archos bo občasno posodobil operacijski sistem ali firmware , na 604 . Posodobitve so pogosto odpraviti morebitne težave s sistemom ali da bi bilo teči hitreje. Včasih jenova aplikacija doda sistemu s posodobitvijo strojne programske opreme . Pomembno je, da vaš 604 posodobljen z najnovejšimi firmware , saj bo obdržati svoje enote deluje na najboljše .

Če želite preveriti, če je vaš firmware je do datuma, pritisnitegumb s simbolom puščic zavite v krog se nahaja na levi strani gumb "Menu" . Okno " Setup " se bo prikazal . Pluti v "System" in pritisnite "OK" , da bi do vseh informacij o vašem 604 . Poleg preverite številko " Firmware Vers : . " In ga napišite

Odprite spletni brskalnik in pojdite na " Firmware " strani " Archos " spletni strani ( glej povezavo v razdelku Resources spodaj) . . Izberite 604 iz spustnega menija in primerjate svoj firmware na najnovejšo firmware download.

Če želite posodobiti firmware , prenesite datoteko s spletne strani . Hook 604 na vaš računalnik preko USB kabla , ki je priložen napravi. Ko sistem Windows zaznal napravo , odprite "My Computer" in dvakrat kliknite na ikono za 604 . Kliknite in povlecite preneseno različico vdelane programske opreme na "Data" datoteko v imeniku 604 . Zaprite imenik in odstranite 604 iz računalnika .

Vklopite 604 in pojdite na " System Settings «, » Update Firmware " in pritisnite tipko "OK". 604 vas bo pozvala, da ponovno povezati 604 do vašega računalnika . Ko je enkrat povezanfirmware bo posodobilo .
Uporaba Audiocorder

Poleg glasbenih in video predvajanja značilnosti 604 , lahko snemate zvok na napravi . Ta funkcija se lahko uporablja za več razlogov , kot so nakupovalni seznami ali audio reviji . Te datoteke je mogoče predvajati na 604 ali izvozi v vašem računalniku . Za snemanje na 604 , pluti v " Audiocorder " ikono v glavnem meniju in pritisnite "OK." Meni " Audiocorder " ima več možnosti za prilagajanje avdio snemanje , vključno z imenovanjem snemanje , izbiro oblike in povečuje ali zmanjšuje hitrost vzorčenja, ki povečuje ali zmanjšuje kakovost zvoka .

Pritisnitegumb "X" da bi do " snemanje " zaslon in pritisnite "OK" , da začnete snemati . Zvok je pobral z mikrofonom , ki se nahaja na levi strani 604 . Pritisnite "OK" za snemanje začasno prekiniti kadarkoli in "X" , da prenehate snemati .
Reset

Morda boste ugotovili , da so 604 zmrzne med uporabo , zaradi česarnaprava deluje. Ko zamrzne , gumbi ne delujejo inzaslon ostane zaklenjen . Obstaja več razlogov , zakaj je 604 zamrzne , vendarso najpogostejšenapake v operacijskem sistemu ali kopičenje statične elektrike v napravi . Če želite ponastaviti 604 , ko zamrzne , da pritisnete in držite gumb "Power" za 15 sekund . Naprava bo prisiljena izklopil. Ko je vklopljen enkrat, bo604 delovalo normalno.

  1. Telefon Battery Nasveti
  2. TI84 Nasveti
  3. Motorola V9 Nasveti
  4. Nasveti o tem, je Nokia 7370
  5. Nokia E90 Nasveti