1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Kako odpraviti težave Toshiba SD- V295

Z dvema naprave v kombinaciji ,DVD /VCR kombinacijo igralec potrošniku omogoča, da shranite prostora na policah . Toshiba SD- V295 jeDVD /VCR combo , ki omogoča prenos DVD na VCR . Na voljo je tudivhod za anteno in sprejemnik za kabelsko televizijo ogled. Kot vse elektronske naprave potrošnikov lahkoSD- V295 vprašanja in težave . Večino teh problemov je mogoče rešiti brez službe tehnik . Tisto, kar potrebujete
Dodatne Kabli
VCR vodja čistejše
Dodatne Baterije
Proste Prikaži več Navodila
Kako odpraviti težave Toshiba SD- V295
1

Varno priključite napravo v električno vtičnico , če obstajajo elementi moči . Tudi premaknete napravo na drugo vtičnico , da se zagotovi ni bilpokvarjen vtičnico . Če to ne deluje , izključite SD- V295 za 30 sekund , nato pa ga priključite nazaj za mehko ponastavitev . Poskrbite, da izberete videorekorder ali DVD način , tako da jepravica naprava vklopljena .
2

Preverite povezave iz antene ali katere koli druge naprave, ki so povezani z SD- V295 , da se zagotovi , da so vsi vložki so varni . Preverite, četelevizija je na desni vhod inenota je pravilno priključen na televiziji. Če še vedno ni video ali zvok spremembe so povezovalni kabli .
3

ČeVCR ne snemate od vira pravilno poskrbitetab preprečevanje erase je razdeljena na videokaseti . Preveri tudi, da jeura pravilno nastavljena z ustrezno snemalno hitrost za trakom. Poskrbite,DVD-ju prenese na VHS kaseti nima avtorsko zaščitenih vsebin , kotSD- V295 ne dopušča , da prenos avtorsko zaščitene vsebine .
4

Kakovost slike se lahko spremeni, česledenje na potrebo VCR treba prilagoditi. Prav tako se lahkoVCR glava je umazana in je morda treba očistiti . Uporabite komplet za čiščenje VCR ali odpreti napravo in očistite glavo z alkoholom in bombažnimi blazinicami . Trak se lahko obrabljena ali poškodovana , kot tudi, ki lahko poškoduje videorekorderja . ČeDVD kakovost ni jasno, se prepričajte, da je progresivno skeniranje na .
5

daljinski ima domet približno 21 metrov v šibki svetlobi okolja. Če so luči svetle ali obstajajo ovire na poti ali če so baterije praznesignal ne bo delovala pravilno. Zamenjajte baterije ali znižajo svetlobe v prostoru . Prepričajte se, da si prizadeva za daljinski upravljalnik na tipalu .

  1. Kako odpraviti težave Toshiba Bluetooth
  2. Kako odpraviti težave SLV- D350P
  3. Kako odpraviti težave Toshiba DVD-snemalnik
  4. Kako odpraviti težave Magnavox 4 Vodja VCR Audio
  5. Kako odpraviti težave Ion VCR 2 PC