1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Kako odpraviti Moj GOLDSTAR VCR

Goldstar izdeluje elektronske naprave , vključno z videorekorderji , za potrošniški trg domov. Podjetje prodaja različnih modelov in VCR combo enote s TV ali DVD predvajalnik vgrajen v komponento . Vse Goldstar videorekorderji snemanje in predvajanje standardnih VHS kaset . Če ima vaš model Goldstar neha delovati ali ima težave, kot so se zmanjšali, kakovost videa , odpraviti enoto pred odklopom in ga poslala na popravilo ali zamenjavo . Tisto, kar potrebujete
posnete VHS kaset jezik RCA avdio - video kabli
koaksialni kabel
VCR glava čistejše
Proste Prikaži več navodil
1

Vklopite napajanje z Goldstar in odstranite kakršne koli VHS kaseto , ki je lahko v enoti . Zamenjajte kaseto z drugo vnaprej zapisanem VHS kaseti in vklopite televizijo in igrajo trak. Čeoprema deluje normalno ,problem je s prvim VHS kaseti .
2

Potisnite RCA avdio- video kabel priključkov trdno v priključke na zadnji strani Goldstar in televizije , da se preveri pravilno povezave , nato pa preizkus predvajanja s kaseto VHS , ki ste prepričani, da deluje .
3

Tune televizor na kanal 3 ali 4 , če uporabljate koaksialni kabel za priključitev videorekorderja naTV RF vhod , nato pa preizkus predvajanje Goldstar VCR .
4

Izključitenapajalni kabel VCR tvorijo električno vtičnico in počakajte pet minut . To ponastavi komponento in lahko odpravite manjše elektronske težave povzroča stroj zamrzniti ali ustaviti dela. Če kasete ne bo obremenitev ali mehanizem,trak transport se ne premika trak čez VCR glave , lahko imate zlomljeno pogonski jermen ali motorni problem , ki zahteva pomoč popravilo tehnik .
5

pritisnite navzgor ali navzdol sledenje gumbe na daljinskem upravljalniku Goldstar uskladiti trak glave z video kaseto . To rešuje skupno slikovnih in zvočnih težav .
6

Odstranjevanje posneti kaseto in vstavite VCR glavo čiščenje kaseto . Pritisnite "Play " na Goldstar , da aktivirate program čiščenja , ki navadno traja manj kot eno minuto . Izvrže čistilno kaseto in ponovno vstavite posneti trak za testiranje predvajanje.

  1. Kako odpraviti težave SLV- D350P
  2. Kako odpraviti težave Ion VCR 2 PC
  3. Kako prenesti video na traku
  4. Kako odpraviti težave JVC videorekorder
  5. Kako obnovitev VCR trakovi