1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Kako odpraviti težave Ion VCR 2 PC

Ion VCR 2 PC jevideo komponenta za pretvorbo analognega signala na VHS kaset v digitalni signal za shranjevanje na prenosniku ali osebnem računalniku . Komponenta ima nadzorno ploščo , ki deluje skoraj enako za večino videorekorderja in povezuje neposredno na laptop ali PC s priloženim USB kablom . Videokasete se pretvorijo s programsko opremo , ki prihaja z Ion VCR na osebni računalnik za namestitev na vašem računalniku . Če imate težave z Ion VCR 2 PC , poskusite odpravljanju komponento. Tisto, kar potrebujete
osebni ali prenosni računalnik z USB
Proste Prikaži več navodil

1

pritisnite gumb " POWER " na levi , sprednji strani Ion komponente . Gumb bo običajno osvetlitev , če jeelektrični kabel priključen v električno vtičnico .
2

Potisnite vtič na vsakem koncu kabla USB trdno v vrata na zadnji strani ionov in osebnim računalnikom ali laptop za zagotovitev kabel je priključen .
3

Dvakrat kliknite na ikono programske opreme Ion na vašem računalniku ali prenosni zaslonu, da zaženete program za pretvorbo video posnetke . Čeprogramska oprema ne odpre na vašem računalniku ali prikaže sporočilo o napaki , poskusite znova namestiti programsko opremo s CD-ja , ki prihaja z Ion . Vstavite CD v pladenj za disk računalnika , zaprite in kliknite gumbe na zaslonu , kot se zdi vsak , znova zaženite računalnik .
4

Posodobite gonilnike za vaš Ion videorekorderja na računalnik s klikom na povezava v razdelku viri za posodobitve gonilnikov . Ion redno posodablja programsko opremo, ki omogoča pretvarjanje komponento za komunikacijo z novejšimi računalniki , tako da , če se povezujete prvič na novem računalniku , boste morda morali posodobljene gonilnike . Izberite gonilnik , ki ustreza vašemu komponento s posodobljenim seznamom .
5

Odprite programsko opremo in kliknite na " VCR na PC , " nato pa vstavite kaseto v komponento . Trak se začne samodejno predvajati . Na Ion komponent , kupljenih zunaj Združenih držav Amerike , se bo le trakovi označeni z " PAL " oznake na kaseti igrajo na Ion komponento . Standardni VHS kaset bo sodelovala z Ion komponent , kupljenih v Združenih državah Amerike.
6

Kliknite na " Record" na zaslonu programske opreme za začetek pretvorbo kaseto v digitalni obliki , ki prikazuje na vašem računalniku ali prenosni zaslon . Če se ne prikaže , kliknite »Nastavitve« in izberite » Video standard . " Izberite vsako standarda iz spustnega menija , enega po enega , dokler ne boste našli pravi video nastavitev za prikaz na vašem računalniškem sistemu .
7

Press" POWER " gumb za izklop Ion komponenta , čezvočni izhod na računalniku , jeoster šum ali zvok popačena . Počakajte 10 sekund pred vklopom komponente, poskusite znova .
8

Vstavite VCR čistilno kaseto v prostor za trak Ion v sprednjem delu komponente za zagon čiščenja , če vnaprej posneti trakovi zamegljene in nejasne . Izvrže čistilno kaseto na koncu cikla in začeti znova z drugo vnaprej posneti video posnetku.

  1. Kako odpraviti težave SLV- D350P
  2. Kako odpraviti težave Magnavox 4 Vodja VCR Audio
  3. Kako odpraviti težave , čekontrasta izginja in & out na videorekorder
  4. Kako odpraviti težave JVC videorekorder
  5. Kako odpraviti težave Toshiba VCR in DVD Remote Control