1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Kako odpraviti težave popoln VCR Repair

VCR uporablja vrsto igralca glav na notranji strani izdelka , da se glasi kovinski trak VHS . Ta podatek se nato dovaja v električno kodiranje videorekorder inaudio in video signal se pošlje obrazec VCR na televizor . Vendar , če jepoškodovan VCR ( običajno zaradi glave umazane ), ki jo je treba odpraviti in popraviti VCR začeti znova z opremo . Tisto, kar potrebujete
Čiščenje trak
stisnjenim zrakom
križni izvijač
Proste Prikaži več navodil

1

Preverite kabelsko povezavo teče iz videorekorderja na televiziji . Če so kabli niso pravilno vstavljen , avdio in video signali se ne dogaja , da bi dosegli televizor .
2

Vstavite čistilno kaseto v videorekorder , če bi vse VHS kasete pojavi zasneženih alizvok je popačen , ko igranje . To je posledica glave VCR je bilo umazano . Igrajte čistilno kaseto za nekaj minut , nato odstranite trak. Vstaviti dejanski kaseto VHS in pritisnite tipko "Play ", da bi videli, ali jetežava odpravljena.
3

Spray nekaj strelov stisnjenega zraka v kasetofonom , če se težava nadaljuje . Stisnjen zrak eksplozije zrak preko traku glav , odstranjevanje prahu in druge umazanije zaljubljen v glavah .
4

vstavite drugo kaseto , če jetrenutna trak trenutno zaljubljen . To se običajno prisili VCR želite odstraniti trak . Izklopite videorekorder in ga izključite iz televizije in druge opreme , če ta ne deluje . Več kot verjetno jetrak zaljubljen v notranjosti VCR. Flip video rekorder z glavo navzdol in odstranite vijake Phillips . To loči na dva videorekorderja maja kosov (zgoraj in spodaj) . Flip video rekorder nazaj in čez vzeti vrhu naprave off , razkrivajo notranjosti videorekorder. Tukaj si lahko ogledate posnetek ovito okoli glave . Nežno potegnite trak off glave, nato pa dvignite kaseto iz kasetofon. Postavite zgornji del VCR nazaj na svoje mesto in privijte vijake Phillips .
5

Poglejte trak sam , če imate slike in avdio težave s posebnim trakom . Več kot verjetnotrak je umazan. Nežno teči vatirano palčko čez trak z alkoholom drgnjenje . To odstrani vso umazanijo in prah , medtem ko sušenje hitreje kot voda .

  1. Kako popraviti 8 mm kamere za
  2. Kako odpraviti težave SLV- D350P
  3. Kako odpraviti težave Ion VCR 2 PC
  4. Kako prenesti video na traku
  5. Kako odpraviti težave JVC videorekorder