1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Kako odpraviti težave JVC videorekorder

Ko doživlja težave z JVC videorekorder ,vprašanje ni vedno s komponento . Problem bi lahko s trakom samega . Kot rezultat, ko odpravljanju JVC VCR , boste morali odpraviti trak , ki ga uporabljate . Medtem ko lahkoproblem z videorekorderjem morda treba rešiti, če jetrak preveč poškodovan , boste morda morali zamenjati trak . Tisto, kar potrebujete
Čiščenje trak
stisnjenim zrakom
vatirano palčko
Proste Prikaži več navodil

1

Preverite kabelske povezave , ki teče od JVC VCR televizija . Če jecoxial kabel ali kompozitni kabel ni popolnoma vstavljen v obeh napravah ,avdio /video signal ne bo dosegel televizijo.
2

Če se pojavijo povezave pravilne, vstavite čistilno kaseto v videorekorder JVC in pustite, da igrajo za nekaj minut. To odstrani oprijemanje prahu z VCR glave . Ko se prah veže na glave, ki jih povzroča statična tako na avdio in video skladbe med predvajanjem .
3

Spray nekaj eksplozije stisnjenega zraka v videorekorder , čeje slika še vedno zasnežena ali fuzzy . Čiščenje traku očisti samo glave , medtem ko je stisnjen zrak očisti vse notranje površine videorekorder.
4

potisnite majhen gumb na strani VHS kaseti in dvignite plastični pokrov na vrhu , da izpostavi trak . Če jetrak opraskan , da se dogaja, da povzročajo statične linije in druge težave predvajanja , ki ga niso mogli popraviti. Četrak je prašen , ga očistite z mehko bombažno krpo .

  1. Kako odpraviti težave SLV- D350P
  2. Kako odpraviti težave Ion VCR 2 PC
  3. Kako prenesti video na traku
  4. Kako obnovitev VCR trakovi
  5. Kako odpraviti Moj GOLDSTAR VCR