1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Car Audio & Electronics >> Drugo Car Electronics

Opredelitev Terminal Blocks

Mehanske naprave pogosto vsebujejo število električnih komponent . Te sestavine morajo biti v vmesnik , ali se povezati , da bi deloval . Sponka lahko pomaga s temi povezavami. Opredelitev

sponka jepriključek , ki omogoča več kot eno vezje za povezavo z drugo brez spoja ali fizično povezuje konce . Bloki se pogosto uporablja v avtomobilih .
Process

sponke ponavadi vsebuje dve dolgi bakrene ali aluminijaste trakove , ki so namenjeni za povezavo različnih komponent . Ti trakovi ustvariti bar avtobusom ali električne vodnike , za distribucijo električne energije , ki ga pošlje na priključenih komponent .

Vrste

sponke so običajno bodisi plug- in vijak , ali PCB vrste . Vijačni bloki vsebujejo žice nameščene znotraj bloka in privijete na položaju. Vijačni bloki se pogosto uporabljajo za opremo, ki ne zahteva zaščito visoke napetosti . Priključne bloki vsebujejo moški - terminalne konec žice , ki je povezan z ženskim pristaja na bloku. Plug -in sponk se pogosto uporablja v avtomobilskih varovalk škatle. PCB , ali Tiskano vezje sponk , se pogosto pojavljajo v računalnikih , in so zalotane , ali zlit , da vezje.

  1. Vrste kamere
  2. Definicija Starter motorja
  3. Wire Terminal Tool Navodila
  4. Opredelitev Inverter
  5. Opredelitev napetostni celice