1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Domači glasbeni sistem >> Drugi Domači avdio

Opredelitev RF anteno

radijsko frekvenco, ali RF , daljinski Antena jesestavina v RF daljinski nadzorni sistem . Potrošniki pogosto uporabljajo vsestranski RF vrsto daljinskem upravljalniku kot univerzalni daljinski upravljalnik za upravljanje več različnih naprav . RF Daljinski upravljalniki

RF daljinski upravljalniki so brezžične , ročne naprave , ki jih lahko uporabite za delovanje elektronske opreme . So drugačni od infrardeči vmesnik ali IR , daljinski upravljalniki , saj delujejo na radijskih signalov . RF remotes ne zahtevajo vidnem polju z elektronsko napravo , da se delovanje naprave .
Antene in sprejemniki

Da bi RF daljinskem upravljalniku deloval pravilno , da ima dostop majhno anteno na bazni postaji ali sprejemnika . Antena dvigne radijskega signala daljinskega upravljalnika , kjer se pretvori v infrardeči signal skozi postajo . Postaja nato pošilja infrardeči signal za elektronsko napravo , tako da bo opravil želeno operacijo .
Praktične uporabe

Čeprav se zdi okorna ustanoviti RF antena indruga dodatna oprema, potrebna za RF daljinski nadzorni sistem , so koristne , saj lahko RF remotes v različnih prostorih in jih je ustanovil , da bi bil univerzalen , kar pomeni, da lahko nadzorujete različne vrste elektronskih naprav s samo enim daljinskim upravljalnikom .

  1. 3G Definicija
  2. 3G tehnologija Opredelitev
  3. 3G Mobile Definicija
  4. Opredelitev SP & SLP
  5. Antena Tuner Teorija