1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Mobilni telefoni in dodatna oprema >> Mobitel SIM kartice

SIM kartica Opredelitev

kartic SIM za 600 ponudnikov ponudila in se uporabljajo v več kot 200 državah po vsem svetu . Obstaja več kot ena milijarda uporabnikov kartic SIM po vsem svetu od leta 2010 , v skladu z AT & T.com . SIM kartice vam omogočajo, da uporabljate multibrand telefonov, ki vam omogoča, da nadaljujejo svoje storitve skoraj kjerkoli na svetu . Kaj jeSim kartico?

Subscriber Identity Module kartice ( SIM ) so različne telefonske družbe, se uporabljajo za dobavo brezžičnih storitev prek mobilnih telefonov . Te kartice so na voljo , kot sta predplačniške in pogodbe in razpon v ceni od $ 2 do $ 20, odvisno od omrežja, ki jih dobavlja. SIM kartice so pogosto iz čipov , kot je SIM ali v telefon čipov .
Kaj pa so? Jezik jezik

SIM kartic , so majhne pravokotne podatkovnih čipov . Imajo številko, natisnjeno na sprednji strani , ki se imenuje številka SIM in bakreni kontakti na hrbtni strani . Ob nakupu , so običajno vgrajeni v plastično pravokotno , kreditne kartice je velikost kartice. Tudi na sprednji strani kartice SIM bo začetnice ponudnika brezžičnih ali logotip vašega brezžičnega ponudnika . To pomeni, da lahkokartico SIM lahko uporablja le pri izvajalcu na emblem .
Kdo Uporabe SIM kartice?

Vsako omrežje, ki se šteje za Globalni sistem za mobilne komunikacije (GSM ) dobave ponudnik Pametni kartice. Te kartice SIM se lahko programirajo za regionalno delo, nacionalni ali mednarodni ravni . Na voljo so tudi ponudniki CDMA , da lahko nekatere telefone , ki se uporabljajo v tujini , kot so BlackBerrys in iPhone .
Kaj jih uporabljajo za ?

SIM kartic trgovini dragocene podatke o brezžičnih storitvah in vaš telefon . Vsebujejo 12 kb zunanjega spomina , ki se večinoma uporabljajo za shranjevanje stikov in shranite besedilna sporočila . Lahko uporabite kartice SIM v vsakem slušalko , ki ima režo za kartico SIM . Edina omejitev je, da lahko uporabite samo vašega operaterja SIM kartico v svojih mobilnih telefonov .
Kako se uporabljajo ?

Ko se prijavite za brezžične storitve pri ponudniku GSM , boste prejeli kartico SIM . Lahko kupite pogodbe kartico SIM iz telefona trgovina, trgovina elektronike ali trgovini s . Če ste nakup predplačniške storitve , lahko kupite predplačniški paket , ki vključuje kartico SIM in telefon . Če ste se odločili , da gredo s pogodbo telefon, bo vaša kartica SIM že programiran z vsemi podrobnostmi o računu , ko ga boste prejeli . Vendar, če ste šli s predplačniško možnost , morate aktivirati SIM kartico pred uporabo . To se lahko stori tako, da pokličete storitev za stranke ali jo aktivirate na spletu .

  1. SIM kartica Kapaciteta
  2. JeAT & T GoPhone SIM Card Locked
  3. 64 K SIM kartica Vs . 128 K SIM
  4. Kako odpraviti težave AT & T SIM kartico
  5. Kako naložiti SIM kartice na SD