1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

Kako narediti DVD Copy Hitreje

pereč DVD in kopiranje je vse bolj enostavno in bolj običajna z napredkom na področju kopiranja tehnologije. Z pereč DVD , uporabniki vsebin zapis iz drugih DVD-jev , video posnetke ali datoteke in ga kopirajte na prazne diske , za ogled na novo ploščo . Medtem ko je pereč DVD-jev , ki se uporabljajo tako, da nekaj ur , zdaj je mogoče storiti v veliko manj kot eni uri. Napredek v gorilnikih , zapisovalniki in plošče vse pospeši proces , vendar z nekaj dodatnimi metodami, ki jih lahko DVD-jev še hitreje kopirati. Tisto, kar potrebujete
DVD gorilnika /snemalnika
Blank DVD-R
Proste Prikaži več navodil

1

evidentirati vsebino novih kopirani DVD-jev na DVD-jev notranji trdi disk . Ali je ta vsebina od drugih DVD-jev , od video posnetke ali z vsebino , shranjeno na računalniku , jo shranite na trdi disk omogoča hitrejše kopiranje in vam omogoča, da ustvarite več kopij , če je potrebno z recopying vsebine.
2

Vstopite v glavni meni DVD gorilnika in pojdite v meni " posneti DVD-ja " . Spremenite možnosti gorenja do notranjega trdega diska . Ta metoda je hitrejša od realnem času kurijo , ki se uporablja za kopiranje neposredno iz vira .
3

Izberite prizore ali posnetke, ki bi jih radi spali in jih razporedite v pereč red .

4

Nastavite zapisovalnik DVD-jev za najhitreje hitrost gorenja. Povečanje hitrosti znižuje kakovost , če je preveč vsebin na DVD-ju , zato se prepričajte, da uporabnega količino vsebine na trdem disku pred zapisovanjem . Največ praznih DVD-R vsebuje približno 4,7 GB vsebin . Snemanje med 3,25 in 3,75 GB vsebin na vsakem disku vam bo omogočilo , da opeklina hitro in ohraniti kakovost vsebine brez preobremenitve disk . Nastavite hitrostnajhitreje in kliknite kopijo.

  1. Kako Kopiranje DVD na DVD Z stabilizatorjem
  2. Kako Kopiranje DVD-jev Legally
  3. Kako Kopiranje 8 mm na DVD ali CD
  4. Kako Kopiranje videokamere trakov na DVD-ju
  5. Kako Kopiranje Beta trakov na DVD-ju