1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Kako presneti DVD , VHS

Kombinacija DVD predvajalniki z vgrajenim videorekorderjem so na voljo za presnemavanje kaset na disk ali disk na videokaseti , vendar lahko priključite posameznih komponent ravno tako preprosto za izdelavo kopije DVD-jev. Kopija videokaseto ne bo vključeval poglavje postanki , kot na DVD-ju , saj je to presegajo zmogljivosti videorekorder . Prav tako pa lahko nekatere posnete DVD-je kodiran z zaščito pred kopiranjem , ki bo spodnesla prizadevanja presnemavanje . Domače DVD-ji morala prenesti na videokaseti , brez kakršnih koli težav. Tisto, kar potrebujete
DVD predvajalnik
Composite AV kabel
VCR
Blank videokaset
DVD
Prikaži več navodil

1

Connect tri svečke na vsakem koncu kompozitnega AV kabel iz tria priključke na DVD predvajalnika na priključkih z oznako " AV " na videorekorderju . Ujema z barvo vsakega čepa na njegovo vtičnico .
2

vstavite prazen VHS kaseto v videorekorder in pritisnite gumb " Tape Speed ​​" na VCR daljinskem upravljalniku nastavite dolžino snemanja , čeDVD- je več kot standardni dvourno traku . Na primer , nastavite hitrost traku na " LP ", da posname do štiri ure ali " SLP " , da bi dobili šest ur snemalnega časa.
3

Odstranite pladenj za DVD predvajalnik in postavite disk notri , potem pa blizu.
4

pritisnitegumb "Play " na DVD predvajalnikom in gumb videorekorderjev " Record " presneti disk .

  1. Kako Dub avtorskega VHS na DVD-ju
  2. Kako kopirati Video VCR na DVD Combo
  3. Kako tranfer VHS na DVD
  4. Kako Backup VHS na DVD
  5. Kako Pretvarjanje VHS kaset na DVD