1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Car Audio & Electronics >> Drugo Car Electronics

Vrste pretvornikov

pretvorniki nato eno obliko energije v drugo za merjenje nekaj v zunanjem okolju . Prav tako se lahko uporablja za merjenje površine nekega predmeta , merjenje gostote in debeline materiala, ali odkriti nečistoče ali anomalij . Različne vrste pretvornikov so vsak usmerjena proti svoje namene. Po Kspec.com , večina elektronska vezja uporabljati tako vhodnih in izhodnih pretvornike . Kontaktne pretvorniki

Kontaktne pretvorniki so ročni in so namenjeni uporabi v neposrednem stiku . Zaščita pred debelega plašča jim omogoča, da drsijo v različnih materialov . Jih uporabljamo ergonomsko obliko , ki jim daje udoben in enostaven oprijem . Pogosto obrabne plošče so zamenljivi , da bi podaljšale njihovo življenjsko dobo . Zračna reža med pretvornikom in komponente pregledujejo odstranimo z uporabo sklopke materialov maščob, olj , vode ali komercialne snovi .
Potapljaške pretvorniki

potopitev pretvornik ne ne pridejo v neposredni stik skomponento predmet pregleda. Zasnovan je tako , da se uporabijo, ko jih potopimo v tekočino, s neprodušni povezav. Potopni pretvorniki imajo ponavadi impedanca ujemanje sloju, ki omogoča bolj prijazni energiji in je namenjeno razpršitvi v vodo , ki je v zameno, prinaša več energije za sestavino, ki je na podlagi inšpekcijskega pregleda . Potopni pretvornik je mogoče kupiti z valjasto , kroglasto ali poravnalno usmerjena objektiv. Ti pretvorniki so na splošno uporabljajo v notranjosti vodne rezervoarje .
Dvema elementoma pretvorniki

pretvorniki Dual - element uporabiti dva samostojno upravlja elemente v enem samem ohišju . So zelo primeren za merjenje debeline tankih materialov in preglejte površinskih napak. Dvojno element pretvornik prav meritve v aplikacijah, kjer so reflektorji zelo blizu sil, svojo edinstveno obliko odpravlja obroč navzdol učinek, ki bipretvornik enim element pojavijo: en element prenaša , indrugo dobi posredovane ultrazvočnega signala .
Delay - Line pretvorniki

Delay vrstice pretvorniki pošiljanje in prejemanje zvočnih valov z enim elementom . Zagotavljajo vsestranski zaradi številnih zamenljivih možnosti . Osnovna funkcija zakasnitve linije pretvornika je predstaviti časovni zamik med generacijo ultrazvočnih valov in prihod morebitnih odraža valovi , kar omogoča pregled zelo blizu površini preskušanca , po Sonatest Limited. Oni so tako zelo primeren za merjenje debeline tankih materialov z visoko natančnostjo in pregledov razslojevanju v kompozitnih materialov .
Angle žarkom pretvorniki

pretvorniki Angle pramen lahko kupi v različnih nastavljivih različic , kadar je uporabnik lahko določi vpadni kot in loma . Ta pretvornik se uporablja z zagozdo , ki uvaja vzdolžni ali strig valovito zvok v del predmeta pregleda v izbranem kotom . Uporabljajo se za uvedbo lomi strižnih valov v materialu , ki se preskuša , in za ustvarjanje površinske valove, ki so odkrivanje napak na površini komponente .
Normalno vpadni Shear Optični pretvorniki

Normalno pojavnosti pretvorniki strižnih valov omogočajo strižnih valov treba uvesti neposredno v preskušanca v okviru inšpekcijskega pregleda brez uporabe klin kotom pramena . Skrbno načrtovanje je omogočila proizvodnjo pretvornikov z minimalno vzdolžno kontaminacije valov .
Slikar pretvorniki

čopič merilniki se uporabljajo za pregledovanje širokih področij . So dolge, ozke in narejeni iz veliko majhnih kristalov , ki so posebej ujemajo , da zmanjša razlike v delovanju , vzdrževanju enotno občutljivost v celotnem območju pretvornik.

  1. Različnih vrst industrijskih razrez pene Tehnike
  2. Različne vrste Poroštvo trgovinah
  3. Različne vrste kontrolne ventile
  4. Različne vrste Upori
  5. Bottomline Fishfinder Odpravljanje