1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

Kopiranje DVD Težave

Lastništvo DVD snemalnik /kopirni stroj jeodlična rešitev za izdelavo več kopij DVD-jev , snemanje televizijskih programov in podpreti svojo zbirko VHS . Pogoste težave s kopiranjem DVD-jev vključujejo predvajanje težav, snemanje napake in zaščito pred kopiranjem . Osnovno znanje zmogljivosti vašega DVD kopirnega stroja , omejitev in tehnik za odpravljanje težav boste dobili nazaj v poslu . Pogradi DVD

Ena izmed najbolj pogostih težav z DVD snemalniki niso strojno opremo . Blank medijev je velikokratkrivec . Pakiranja po praznih DVD-jev imajo včasih neuporabni DVD-jev. Poskusite z drugo ploščo, iz dimnika ali kupujete nov paket prazne nosilce skupaj .
Prazne združljivost z mediji

DVD snemalniki imajo nekatere omejitve za kakšno vrsto praznih medijev ki jih podpirajo . Novejše stroji vam bo omogočil snemanje in predvajanje DVD-RAM , DVD + R, DVD + RW, DVD- R in DVD - RW formate . Pri testiranju disk , se prepričajte, da uporabljate medij, ki je sposoben za snemanje in predvajanje na vašem snemalniku. Med predvajanjem posnete DVD na drug DVD predvajalnik , se prepričajte, da preverite podprte formate na DVD predvajalnikom prav . Podprti formati so na voljo v priročnikih uporabnika dobavljene s strojno opremo .

Večkratno zapisljivih medijev vam omogoča ponovno snemanje , brisanje in snemanje . To jeodličen način za snemanje televizijskih programov , ampak večkrat zapisljive zgoščenke ne trajajo večno . Težave z uporabo prepisljivih DVD je mogoče enostavno rešiti z drugo ploščo .
Kabli

s kabli je lahko tudiproblem z DVD kopiranje. Kabelski ali DVD-predvajalnikpriključen na snemalniku lahko postane svoboden ali padejo ven skupaj s splošno uporabo . Preverite vaše kable , da se zagotovi pravilno nastavljen delovno DVD snemalnika .
Avtorskega gradiva

To je nezakonito , da se kopije avtorsko zaščitenega materiala . Previdnostne ukrepe, ki so vgrajene v večini snemalniki omejiti izdelavo kopij avtorsko zaščitenih vsebin . Nekatere televizijske oddaje , Blu- Ray in DVD plošč , kot tudi glasbene in VHS kasete , vključuje neko obliko zaščite pred kopiranjem . Na žalost , to nimoč pritrditi problem zaradi pravnih vprašanj v zvezi z zakonom o avtorskih pravicah .
Oblikovanje DVD

Nekateri DVD snemalniki vas, da oblikujete vaš prazen DVD pred snemanjem nanj . Nepravilno formatiran disk ne bo niti igral niti rekord. Formatiranje prazen DVD jeenostavna naloga , veliko krat pa jestvar naslednjih Sledite navodilom na zaslonu prikazani . Navodila za uporabo, bodo imeli natančne korake, kako oblikovati svoj ​​DVD .
Finalna

DVD snemalniki lahko zahtevajo dokončno oblikovali korak . Ta korak bo končal s snemanjem in ga oblikujte za predvajanje . S tem se odpravlja večino težav s snemanja DVD-jev .

  1. Težave z DVD Gorilniki
  2. Razlike v Blank DVD-ji
  3. Samsung DVD snemalnik Težave
  4. Kako odpraviti težave dekoder DVD Težave
  5. Kako ugotoviti prazen DVD