1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD predvajalniki

RCA DVD predvajalnik Težave

RCA proizvaja celotno linijo DVD predvajalniki ustrezno opremljeni , da igrajo vse sodobne DVD tehnologije . Funkcije vključujejo digitalnih in analognih izhodov , Blu - Ray zmogljivostih , CD - RW združljivost inmožnost, da igrajo MP3 CD-je. Pri odpravljanju težav z DVD predvajalniki , je pomembno razumeti, o značilnostih predvajalnikom in kako se te nanašajo na vašo težavo , da diagnosticirati in rešiti .
Video probleme

RCA DVD predvajalniki so opremljeni z visoko sistemi kakovosti laser pickup , ki berejo vsak disk in prenos digitalnega signala na vašem TV ali domači kino sprejemnik . Pri odpravljanju težav z video , je pomembno , da se zagotovi , da so video kabli ( kompozitni , komponentni video ali HDMI ), čvrsto pritrjena na ustreznih vhodov na televizorju ali sprejemnika . Pri uporabi komponenta video povezave , je bilo potrebno , da so barve na kablu ujema z vhodno vtičnico za barvo . Ko se ne prikaže video signal na vse na zaslonu , lahkotežava je povezana z vhodno izbiro televizorja . Včasih vaš RCA DVD predvajalnik ne bo prebral disk ali bo prikazal "brez diska « , ko vstavite DVD . V tem primeru je lahkokriv poškodovanega diska ali nepravilnega laserjem . Strokovno popravilo se za slab laser pickup potrebno.
Težave z zvokom

Zvočni težave pogosto spremljajo video težave. Kot z video težave, bi to lahkotežava povezana s kabli, njihovi starosti in kako varno oni vstavijo . Zvočne nastavitve vašega RCA DVD predvajalnikom ( dostopne v glavnem meniju preko daljinskega upravljalnika ) jepomembno orodje , da se zagotovi vse, kar je pravilno nastavljen . Domače gledališče sprejemnikje lahkokrivec , čezvok ni pravilna ali ne igra sploh . Različni izbirni vhod za vsako komponento in prostorski zvok , stereo, simulirano prostorske in druge domače gledališče avdio konfiguracij zahteva .
Playing zgoščenke

Vaš RCA predvajalnik predvaja avdio CD, DVD in MP3 zgoščenke , ki so bili zapisani z računalnikom . Vstavljanje zvočno ploščo, da deluje tako kot CD-predvajalnikom . Vendar pa lahkoMP3 disc potrebujete zmogljivejše delovanje , kot na zaslonu menija. Odvisno od modela , je lahko ali pa ni imel zaslon za izbiro pesmi . Ne glede na to , bi moral dobro delujoč RCA igralec odkrije MP3 CD desno stran in začnite igrati prvo pesem , ko pritisnetegumb za predvajanje .
Poškodovana Diski

Slika zamrzne ali pixelation od slika lahko kažejo poškodovanega disk, ki potrebuje čiščenje z mehko, suho krpo ob notranjem robu . Globoke praske jamči nakup profesionalnega čiščenja DVD komplet jih izpolnijo .
Splošno odpravljanje težav

Ko baterije postanejo šibke, lahkooddaljeni obnašajo nepredvidljivo ali pa sploh ne . DVD predvajalnik mora biti priključen na varnem , delujoče vtičnice. Obrabljen ali okvarjen AC napajalni kabel ali preklopne trgi lahko tudi preprečijo DVD predvajalnik od prejema moč, ki jo potrebuje.

  1. Informacije o RCA Upconversion DVD predvajalnik
  2. Odpravljanje težav predvajanja Težave na Pioneer DVD predvajalnik
  3. Odpravljanje težav za RCA DRC247N
  4. Težave pečal DVD predvajalnik preko videorekorderja
  5. RCA DVD predvajalnik DRC277A Očala