1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD predvajalniki

Car DVD predvajalnik Težave

DVD predvajalnik v avtu, imajo lahko težave, tako kot je DVD predvajalnik v vašem domu . Toda to vključuje tudi , da jedisk predvaja znotraj ranljiva za vsako Jama ali prestavimavto lahko naletite . Tukaj je nekaj pogostih težav, ki se lahko pojavijo in kako jih popraviti.
Disc ne priznava s DVD predvajalnik

Nekateri starejši DVD predvajalniki v avtomobilih imajo težave z nekaterimi novimi funkcijami, ki so bile dodane na DVD . Preverite, ali jeposodobitev strojne programske opreme za DVD predvajalnik , ki se dogaja na spletni spletni strani družbe in iskanjem skozi podporo .
Disc ne bo igral

Preverite, ali jedisk v dobrem stanju , brez praske ali udrtine na strani ( srebrno ) dna . Tudi rahlo preleti prah off dnu uporabo krpo .

Če disk ne bo igral , in jedisk , ki se je zažgal na računalniku , poskusite igrati komercialno kupili DVD ali CD . Če ti igra , potemDVD ali CD , ki je bila narejena na računalniku bodisi pokvarjen aliDVD predvajalnik ni združljiva z njihovo igranje .

DVD ne predvaja Dosledno DVD predvajalnik

Podnaslovi lahko včasih povzroči DVD-filma ni pravilno , da igrajo na DVD predvajalnik avtomobila . Prepričajte se, da je podnaslavljanje izklopljen v nastavitvah DVD predvajalnika . Prav tako preverite , da so tudi druge nastavitve , na primer svetlosti in kontrasta na normalni ravni .
Disc Prekucniki , ne predvaja gladko

Vse udarci in sunki lahko vpliva na disk. Nekateri popravek za to je vgrajeno v DVD predvajalnik , vendar ne dovolj, da bi popravili za Jama ali če imaavto slab ustavitev ali če je voznik nenadoma zavore . Poskusite voziti gladko , medtem ko je disk igranje .
DVD zaslon ne pride dol

Če imaDVD predvajalnik padajočega zaslon , ki ne deluje , preverite, vidim, če jepregorela varovalka . Če jo ima , jo zamenjajte s podobnim modelom in poskusite znova obrača na DVD predvajalniku . Poskusite si lahko obrnete tudi off avto in nato se začne znova , čebaterija ni bila oskrbo dovolj moči za DVD predvajalnik .
Preverite avtomobila DVD predvajalnik je Wiring

Če DVD predvajalnik avtomobila je bil nameščen po tržnih cenah ( tj lastnik avtomobila ali na servis in ne v tovarni ) , vedno obstajamožnost, da je bila napeljava obrabljen ali gotten prekinjena. Preverite ožičenje DVD predvajalnika, da se prepričajte, da ni upognjen ali obrabljen in da so vse povezave pravilno narediti. So
Opozorilo

Večina avto DVD predvajalniki nameščen na ali na armaturno ploščo , z zaslonom ali v armaturno ploščo ali spušča samodejno ob vklopu . Zaradinevarnosti voznika videti na zaslonu in ne na cesto , je bolje, da imajo DVD zaslon v vzglavnikih iz avtomobilov , tako da so gledali samo potniki na zadnjem sedežu .


  1. LG BD390 Wireless Težave
  2. Težave z Sony DVP NS90V
  3. Kaj jeUpconverting DVD predvajalnik ?
  4. Odpravljanje težav predvajanja Težave na Pioneer DVD predvajalnik
  5. Blu - ray predvajalniki Vs . DVD predvajalniki