1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> DVD snemalniki

Kako Dokončno prepisljiv DVD na TruTech Snemalnik

? Nekateri modeli DVD snemalniki iz TruTech so bili sproščeni in blagovno znamko z " CYBERHOME " ime , kot je model TT1620 . Naprava lahko snema programiranje na DVD + R in DVD + RW . Če želite, da bi lahko igral disk v drug predvajalnik DVD, je treba dokončno . To bo kodiranje podatkov na disku , ki jih je mogoče prebrati z DVD predvajalnikom od drugega proizvajalca. Navodila

1

pritisnite"Open /Close" gumb na DVD snemalniku , da odprete pladenj za DVD . Vstavite DVD + RW disk na pladenj in pritisnite na pladenj , da ga zaprete .
2

pritisnitegumb " Source " na daljinskem upravljalniku za napravo . Pritisnite tipko " levo " ali " desno" tipko s puščico , da izberete vhodni vir za video. Pritisnite

3

Pritisnite gumb " Rec " Tipka "Enter" . Na daljinskem upravljalniku , da začnete snemanje . Pritisnite gumb "STOP" na daljinskem upravljalniku , ko jeoddaja ali program, ki ga snemate končal .
4

pritisnitetipko " Edit" na daljinskem upravljalniku , da se prikaže meni "Edit" . Pritisnite tipko "Up" ali "Down" smernimi tipkami in označite možnost " Dokončno ".
5

pritisnitetipko "OK" in "Enter ", da potrdite, da želite , da zaključite disk .

  1. Kako dokončala Magnavox DVD ?
  2. Kako Dokončno je Insignia DVD snemanje ?
  3. Kako priključite satelit na DVD snemalnik ?
  4. Kako ModDVD snemalnik ?
  5. Kako Neposredno Snemanje na DVD