1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Pametni dom >> Pametno življenje

Kako v celoti odstraniti internetno zgodovino

Ko izbrišete svojo internetno zgodovino, boste morda mislili, da je za vedno izginila in je nihče ne more videti. Vendar to ni res; vaš računalnik shrani varnostno kopijo vaše izbrisane internetne zgodovine v skrito datoteko, imenovano "index.dat." Zato morate za popolno odstranitev internetne zgodovine očistiti datoteko index.dat.

1. korak

Ustvarite nadomestni uporabniški račun in mu dodelite skrbniške pravice tako, da kliknete »Start«, »Moj računalnik«, »Nadzorna plošča«, »Uporabniški računi« in nato »Ustvari nov račun«. Poimenujte svoj novi uporabniški račun in kliknite oblaček, da mu podelite »Skrbniške pravice«.

2. korak

Odjavite se iz svojega trenutnega računa (tistega, za katerega želite popolnoma odstraniti internetno zgodovino) in se prijavite z novo ustvarjenim računom.

3. korak

Konfigurirajte možnosti datotek in map, tako da boste lahko videli skrite datoteke, tako da kliknete »Start«, »Iskanje«, »Orodja«, »Možnosti mape« in nato zavihek »Pogled«. Izberite »Pokaži skrite datoteke in mape« in počistite polje »Skrij razširitve za znane vrste datotek« in »Skrij zaščitene datoteke operacijskega sistema (priporočeno).«

4. korak

Poiščite »Vse datoteke in mape« v pogonu »C« za datoteko index.dat, ki bi se morala prikazati v podoknu z rezultati iskalnega okna, ko jo najdete.

5. korak

Kliknite datoteko index.dat, da jo izberete, in nato pritisnite tipko za brisanje (Del), da jo izbrišete.

Nasvet

Z brisanjem datoteke index.dat jo očistite. Datoteka sama se ne izbriše, temveč samo vsebino v njej.

Opozorilo

Če želite izbrisati index.dat, morate ustvariti drug uporabniški račun s skrbniškimi pravicami, ker ga ne morete izbrisati v uporabniškem računu, v katerem je v uporabi.


  1. Kako odstraniti Internet Zgodovina Iz BlackBerry
  2. Kako odstraniti Internet Service za Sprint Phone
  3. Kako odstraniti izbrisane datoteke duhov
  4. Kako izbrisati Yahoo zgodovino
  5. Kako preveriti zgodovino naslovov IP