1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Mobilni telefoni in dodatna oprema >> pametni telefoni

Moj iPhone je v načinu za obnovitev in ga ni mogoče obnoviti

Če vaš iPhone preide v način za obnovitev, ga boste morali povezati z iTunes, da ga obnovite. Na žalost to pomeni brisanje vseh vaših podatkov in nato obnovitev zadnje varnostne kopije. Če iTunes ne prepozna iPhona, ga poskusite znova povezati vsaj trikrat, preden domnevate, da je še kaj narobe. Slaba kabelska povezava lahko oteži vaše težave, prav tako lahko zaklepanje aktivacije iCloud. Čeprav je manj verjetno, je morda težava v vaši programski opremi, zato lahko preverite tudi to, preden odnesete svoj iPhone na popravilo.

Poskusite in poskusite znova

Povezovanje iPhona, ko je v načinu za obnovitev, je lahko težavno, zato poskusite nekajkrat, preden obupate. Najprej izklopite iPhone tako, da 5 do 10 sekund držite gumb Sleep/Wake, dokler se na zaslonu ne prikaže rdeč drsnik, in ga nato povlečete. Če se rdeči drsnik ne prikaže, hkrati držite gumba Sleep/Wake in Home, dokler se ne izklopita. Prepričajte se, da imate v računalniku nameščeno najnovejšo različico iTunes in povežite kabel USB za iPhone v računalnik. Pridržite gumb Domov na iPhonu in nato povežite iPhone s kablom. Ne izpustite gumba Domov, dokler se na zaslonu iPhone ne prikaže sporočilo »Poveži se z iTunes«. Ko iTunes prikaže sporočilo, da je zaznal iPhone v načinu za obnovitev, kliknite »Obnovi iPhone«.

Zaklepanje aktivacije iCloud

Če ste v iCloud omogočili možnost »Najdi moj iPhone«, vam aktivacijska ključavnica z iOS 7 morda preprečuje obnovitev iPhona. Namen aktivacijske ključavnice je preprečiti, da bi kdorkoli ukradel vaš iPhone in nato izbrisal njegove podatke, da bi ga lahko ponovno uporabili. Če želite odpraviti to težavo, se prijavite na iCloud.com s svojim Apple ID-jem in geslom ter izberite »Poišči moj iPhone«. Kliknite zavihek »Vse naprave« in nato izberite svoj iPhone. Ker je vaš iPhone izklopljen, se poleg njega prikaže siva pika ali sporočilo »Brez povezave«. Kliknite »Odstrani iz računa«. Zdaj bi morali imeti možnost obnoviti vaš iPhone.

Težave s kablom

Če iTunes ne prepozna iPhona, morda obstajajo težave, ki niso povezane z načinom za obnovitev. Preverite kabel svojega iPhona in se prepričajte, da ni poškodovan in da je pravilno priključen. To je lahko težava, če uporabljate starejši model s 30-polnim priključkom, ki se ne prilega vedno dobro v vrata iPhone. Odstranite vse kable USB, ki jih trenutno ne potrebujete, kot je tiskalnik ali spletna kamera, da zagotovite, da v vašem računalniku ni sporov USB. Če imate iPad ali iPod Touch, ga poskusite povezati, da vidite, ali ga iTunes prepozna. Če se ne zgodi, imate morda težave s programsko opremo.

Možne težave s programsko opremo

Če storitev podpore za mobilne naprave ali gonilnik Apple Mobile Device USB ne delujeta pravilno, lahko povzroči številne težave z iTunes, vključno z nezmožnostjo iTunes prepoznati iPhone v načinu za obnovitev. V oknu Odstrani program na nadzorni plošči poiščite »Podpora za mobilne naprave«. Če je tam, ga boste morda morali znova zagnati v oknu s storitvami – preprosto vnesite »Storitve« v iskalnik sistema Windows. Če ga ni, boste morali iz računalnika odstraniti vse programe, povezane z Appleom:iTunes, QuickTime, Apple Software Update in Apple Application Support. Če želite preveriti, ali je težava z gonilnikom, v iskalnik Windows vnesite »devmgmt.msc« in poiščite gonilnik Apple Mobile Device USB Driver v razdelku s krmilniki univerzalnega serijskega vodila.


  1. Kako Fix iPhone 3G iz Restore način
  2. Kako obnoviti vaš iPhone 5 Ko je v načinu za oživitev
  3. Moj iPhone se zamrzovanje v načinu za oživitev
  4. Moj iPhone Restore ni končala
  5. PUK koda in iPhone Recovery