1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Mobilni telefoni in dodatna oprema >> iPhone

Kaj je Recovery Mode na iPhone ?

Način Recovery na iPhone , jemetoda, nadgraditi ali obnoviti vaše mobilne naprave. Ta način je drugačen od Upgrade Device Firmware , DFU , ki obide bootloader telefona in namesti novo ali spremenjeno firmware . Potrebovali boste program iTunes za ponovno vzpostavitev ali nadgradnjo vaš iPhone programske opreme v načinu predelave .
Obnovitev

Obnovitev iPhone je včasih potrebna, konaprava neha pravilno delovati . Četelefon nenehno zaostaja na aplikacije nakladanja inproblem ni rešen s preprostim zagonu , nato pa se lahko odločite za obnoviti iPhone na prvotne tovarniške nastavitve .
Nadgradnja

iPhone bo šel v subtilno , samostojnega načina izterjave sama , ko se odločite za nadgradnjo firmware preko iTunes namiznega odjemalca . Ta način jeenako kot obnavljanje neposredno iz iTunes , vendar pogosto ne boste morali ročno postavite napravo v način izterjave .

Device Firmware Update

Morali bi uporabljajo le napredni DFU način izterjave , če načrtujete , da naložite spremenjeno iOS firmware , skupno z jailbroken iPhone . Še en razlog za uporabo DFU način bi bila strmina firmware od že obstoječega različice na prejšnjega. Znižanje je lahkole izbira, čeposebej verzija firmware povzroča hude tehnične glitches . Morda boste strmina , na primer, ko ste obnovili iPhone od načina izterjave , vendar ugotovili, da jeukrep še vedno ni rešila težavo.
Kako uporabljati Recovery Način

dodaj iPhone v recovery mode , zaženite programsko opremo iTunes na vašem računalniku . Pritisnite in držite "Home" in gumbi "Power" istočasno za izklop naprave . Spustite tipko "Vklop" , kose prikaže črn zaslon in še naprej držite gumb " Home" navzdol. Ponekaj sekund , se bo pojavilaikona iTunes na zaslonu s sliko kabla USB . Ko boste videli te grafike , povežite iPhone z računalnikom prek kabla in počakajte z navodili, ki jih s programsko opremo iTunes .

  1. Moj iPhone se zamrzovanje v načinu za oživitev
  2. PUK koda in iPhone Recovery
  3. Kaj je DFU način za iPhone ?
  4. Kaj jePogoPlank na iPhone ?
  5. iPhone je zaznan v načinu Recovery