1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Mobilni telefoni in dodatna oprema >> iPhone

3G iPhone je zaklenjen Up po Restore

Eno skupno sredstvo za iPhone operativnih težav je, da " obnoviti ", napravo , ki briše svoje podatke čist in se ne vrne v tovarniške nastavitve. Če je vaš 3G iPhone zaklene , ko jo obnoviti, morate izključiti možne vzroke za okvare bi ugotovili, kako ponovno uporabiti iPhone. Obnovi proces

Obnavljanje iPhone 3G jepreprosta in relativno hiter proces . Če želite začeti , priključite iPhone v računalnik s pomočjo svojega USB kabel in počakajte iTunes za začetek . Nato kliknite na gumb " Restore" v " Povzetek " zanka . Ko kliknete možnost za potrditev želite obnoviti iPhone in odločijo, ali bodo najprej nazaj gor , se začneproces obnovitve . Ko iTunes konča postopek ,iPhone zažene , prikazovanje "Apple " logotip na svojem zaslonu.
Prekinjanje Early

To je bistvenega pomena , da se omogočicelotno obnoviti postopek končati , preden izklopite iPhone od računalnika. Ne izključite iPhone , dokler se ponovno zažene in iTunes je končal vzpostavilo varnostno -up vsebine. Če prekinete iPhone od računalnika , preden se prikažezaslon Apple ," Restore" postopek ne uspe .
Zamrzovanje in ponovni zagon

V nekaterih primerih , iPhone lahko zmrzne med obnavljanjem in ne zaženite brez krivde svoje. Če se to zgodi , izklopite iPhone od računalnika , nato pa ga znova priključite. Počakajte, da se pojavi v iTunes , nato pa pritisnite gumb "Obnovi " v iTunes " Povzetek " zanka, in nadaljevati proces obnovitve, kot je normalno .
Non- AT & T SIM

Če jeobnoviti postopek končal brez težav, vendar ne morete uporabljati iPhone , je lahko eden od vzrokov je , da ste poskušali , da ga uporabljate s kartico brez AT & T SIM. Tudi če ste prej odkleniti vaš iPhone , da bi ga lahko uporabili pri drugih SIM kartic , ga ponovno obnovitev na tovarniške nastavitve ključavnicetelefon na AT & T, ki vam preprečujejo njegovo uporabo s SIM kartic drugih prevoznikov.

  1. Moj iPhone 3GS ki nima servis AfterObnovitev
  2. Moj iPhone zmrzniti Med Restore
  3. My iPhone Wi - Fi ne deluje Po Obnovitev
  4. Kako obnoviti iPhone Po Voda Škoda
  5. Kako aktivirati iPhone 4 PoRestore