1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Mobilni telefoni in dodatna oprema >> iPhone

Kako Osveži OS na iPhone

iPhone OS , ali operacijski sistem , jeprogramska oprema, ki predstavlja temelj vseh funkcij iPhone , kot to počne Windows za računalnik . Ko so te datoteke poškodovana , lahko vaš iPhone doživeli hude motnje ; To lahko ogrozi tako svoje izkušnje in varnost vaših osebnih podatkov. Na srečo , znova naložite iOS jepreprost postopek . Če želite to narediti , morate povezati vaš iPhone na računalnik in uporabite iTunes za opravljanjeobnoviti. Lahko bodisi obnovijo vaš iPhone iz varnostne kopije ali pa jo ustanovile kot povsem nov telefon.
Navodila
1

Povežite vaš iPhone z računalnikom , s pomočjo USB docking kabel. Odprte iTunes , če ne odpre samodejno .
2

Izberite vašega iPhone ime pod " naprave" na levi strani okna iTunes . Prikaže se stranPovzetek .
3

Kliknite " Restore" v sredini glavne strani . Izberite varnostno kopiranje vaš iPhone , potem se strinjam s pogoji in potrdite, da želite obnoviti . Obnovitev lahko traja nekaj minut. Pustite vaš iPhone priključen ves čas . Koobnovite je končana , a možnosti nastavitev zaslona ponujajo prikaže v glavnem iTunes oknu .
4

Izberite , da nastavite vaš iPhone kot nov telefon , ali izberite varnostno kopijo iz spustnega menija za uporabite za nastavitev . Sledite navodilom, da dokončate namestitev. Če nastavite vaš iPhone kot nov telefon , boste morali , da jo poimenujete in prilagodite sinhronizacijo preference , kot ste , ko ste prvič dobil . Če se ustanovi iz varnostne kopije , vam ni treba , da bi kakršne koli nadaljnje prilagoditve .
5

Pustite vaš iPhone priključen na računalnik , dokler jesinhronizacija končana . Če prekinete vaš iPhone pred iTunes vam pove, da je OK , da prekinete , boste spet poškoduje OS telefona in da bodo morali opraviti še obnoviti.

  1. Kako obnoviti iPhone 3G za 3,12
  2. Kako Format iPhone Iz PC
  3. Kako obnoviti izgubljeno slišan na iPhone
  4. Kako obnoviti & Strmina My iPhone
  5. Kako obnoviti za iPhone Apple zaslon