1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Kako programirati videorekorder

Programiranje VCR jenotoričen zapletena naloga . Vsaka blagovna znamka VCR je drugačen , in nekaj blagovnih znamk, so lažje programirati kot drugi. Tu so splošne smernice za namestitev nobenega videorekorderja. Tisto, kar potrebujete
VCR priročniki
TV- VCR priključnih kablov
videorekorder
Prazne videokasete
Televizorji
Prikaži več navodil
1

pozorno preberite navodila . Če ste izgubili priročnik , se obrnite na izdelovalca VCR naročiti novo. Boste morda morali plačati majhno pristojbino .
2

Poskrbite, da vaš TV in VCR pravilno povezani med seboj in s svojim kabelskega sistema ali anteno.
3

Imejte v mislih, da če imate polje kabelsko , boste morda morali nastaviti videorekorder v kanalu 3 in nato izberite želeni kanal na polju kabla . Če nimate kabla polje , ampak priključite vaš kabel neposredno na videorekorder , boste morda morali nastaviti TV na kanalu 3 in videorekorder v kanal , ki ga želite posneti.
4

boste morali zagotoviti sprejem antene za videorekorder , če nimate kabla . PonavadiVCR in TV deliti anteno , vendar boste morda potrebovali posebno anteno za videorekorder.
5

Preverite , da sodatum in čas (vključno z nastavitvijo AM /PM ) pravilno nastavljena VCR , preden ga programirati .
6

Put prazno kaseto v videorekorder . Če ste ponovno uporabo starega trak , ga veter nazaj na začetek in preverite, ali jejeziček izbris - preventiva še vedno prisotna . Če je bila odlomljena, ne moreš posneti.
7

Razpored snemanje začne in konča nekaj minut pred in po koncertu , samo v primeru, da je ura vašega videorekorderjev nekaj minut počitka . Če ješportni dogodek , ki lahko vodijo v nadure , programa še več časa na koncu.

  1. Kako kopirati televizijskega programa na VCR , DVD ali CD
  2. Kako povezati videorekorder z Austar TV
  3. Kako s programom Sanyo videorekorder
  4. Kako Program TV kanalov preko videorekorderja
  5. Kako ustanoviti videorekorder za snemanje kabelskih