1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Kako ustanoviti videorekorder za snemanje kabelskih

Da bi vzpostavili videorekorder za snemanje TV programov kablom polje iz , morate nastaviti videorekorder , da prejmemo vaše kabelske signale . Namesto pošiljanja avdio in video signal kablom polje z neposredno na televizijski sprejemnik , morate poslati kablu signal videorekorderja , preden ga pošljejo na vaš TV . S to nastavitvijo , imate ne samo možnost, da gledajo kabelsko programov na TV , lahko pa uporabite tudi videorekorder za snemanje vaših priljubljenih programov . Tisto, kar potrebujete
75 Ohm koaksialni kabel ( 1 do 2 kabli)
ALI
RCA avdio /video kabli ( 1 do 2 kompleti)
Prikaži več navodil
Hook Up VCR z Cable Box
1

Cut moč, da vse, kar je ( vaš TV , VCR in kabelski ), pred kakršnimi koli napajalnega kabla.
2

uporabite enega od vaših koaksialnega kabli za povezavo RF izhodni vozlič na kablu polje (ponavadi z napisom " za TV " ali " TV Out" ) v RF vhodni vozlički na hrbtni strani videorekorderja . Alternativno lahko uporabite tudi sklop A /V kable za povezavo RCA izhodi na kablu polje ( rdeči , beli in rumeni vtič) z RCA vhodi videorekorderja . Če ste z uporabo A /V kable , se prepričajte, da ( kadar priključujete kable v ) vtaknili/V vtič v vtičnico , ki se ujema z barvo.
3

Screw en konec svojega drugega koaksialnega kabla RF izhodni vozlički na hrbtni strani videorekorderja . Vijak drug konec kabla na RF vhodni vozlički na zadnji vaš televizijski sprejemnik . Alternativno lahko uporabite tudi sklop A /V kable za povezavo RCA izhodi na videorekorderja RCA vhodov na vašem televizorju .
4

Vklopite televizor , videorekorder in kabelsko polje .
5

Nastavite televizijski sprejemnik na kanal 3 . Prepričajte se, da jestikalo kanal na zadnji videorekorderja nastavljen na kanal 3 , in tudi nastaviti videorekorder v sprejemno postajo na kanal 3 ( usmerjena le videorekorder daljinskega upravljalnika na VCR in pritisnite številko 3). Če ste z uporabo A /V kable , da povežete vaš videorekorder s televizorjem , nastavite vhod video kanala televizorja , da sovpada z video kanal dodeljen RCA vhodne priključke na vaši televiziji , ki se uporabljajo v 3. koraku. Številni televizijski modeli ponujajo gumb " vložek" na ​​televizijskem daljinskem upravljalniku , ki vam omogoča, da preklopite nastavitev vhodnega video kanalov na televiziji .

Record televizor s kablom za videorekorder
6

Odpri TV spored kablu storitev. ( Lahko obstaja"Menu" gumb ali " vodnik " na kablu daljinskem upravljalniku. )
7

Nastavite kanal na kablu polje za karkoli kanal je načrtovano, da oddaja program, ki ga želite posneti .
8

Vstavite prazno kaseto VHS v vaš videorekorder . Nastavite želeno hitrost zapisovanja.
9

Press " Record " na videorekorderja , ko ste pripravljeni , da začnete snemanje in " Stop ", ko ste pripravljeni , da končate snemanje .


  1. Kako teči kabel skozi videorekorder in DVR
  2. Kako za snemanje na videorekorder od A Verizon HD Cable Box
  3. Kako za snemanje video rekorder na HDTV postaje
  4. Kako za snemanje na videorekorder Brez Cable Box
  5. Kako Nastavite Magnavox videorekorder Snemanje Od Cable Station