1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Pametni dom >> Pametno življenje

Kako upravljati zaznamke v Internet Explorerju

Kako upravljati zaznamke z Internet Explorerjem. Možnost shranjevanja priljubljenih spletnih mest v internetnem brskalniku se imenuje zaznamki. Ko dodate spletno mesto med zaznamke, dodate njegov URL na seznam priljubljenih, na katere se lahko znova in znova sklicujete, kadar koli jih želite obiskati. Z Internet Explorerjem ni omejitev števila zaznamkov, ki jih lahko naredite. Znanje o upravljanju zaznamkov pride prav, ko se jih začne kopičiti veliko.

Ohranite svoje zaznamke v redu

1. korak

Vklopite Internet Explorer na vašem računalniku. Pojdite na naslov 'Priljubljene' na vrhu okna brskalnika.

2. korak

Kliknite »Dodaj med priljubljene«. S tem boste spletno stran, na kateri ste trenutno, dodali med zaznamke. To lahko storite s katero koli spletno stranjo, ki jo obiščete in jo želite shraniti.

3. korak

Organizirajte svoje zaznamke. Ponovno pojdite na naslov »Priljubljene« in kliknite »Organiziraj priljubljene«. Tako boste lahko ustvarili kategorije za svoje zaznamke.

4. korak

Kliknite 'Nova mapa', da ustvarite mapo za kategorijo zaznamkov. To mapo lahko poimenujete poljubno.

5. korak

Upravljajte svoje zaznamke. Ko med svoje zaznamke dodate novo spletno mesto in želite, da se uvrsti v določeno kategorijo, kliknite »Priljubljene« in nato »Dodaj med priljubljene«. Nato boste v spustnem meniju izbrali kategorijo za svoj zaznamek. Ko izberete, kliknite gumb 'Dodaj'.

6. korak

Premaknite, preimenujte ali izbrišite svoje kategorije zaznamkov. To je še en način, na katerega lahko upravljate svoje zaznamke. Kliknite »Priljubljene« in nato »Organiziraj priljubljene«. Nato lahko uporabite gumbe za premikanje zaznamkov iz ene kategorije v drugo, preimenovanje zaznamkov ali kategorij ali njihovo brisanje.

Nasvet

Če potrebujete odgovore na vprašanja o upravljanju zaznamkov z Internet Explorerjem, poiščite stran s pogostimi vprašanji o Internet Explorerju (glejte vire spodaj). Spomin je močna stvar. Prepričajte se, da ima vaš računalnik dovolj za zagon Internet Explorerja. Za delovanje programa je potrebnih najmanj 64 MB pomnilnika. Internet Explorer ima vgrajen filter za lažno predstavljanje. Prihaja že omogočeno in samodejno preveri, ali so spletna mesta, ki jih obiščete, vredna zaupanja.

Opozorilo

Spodnji koraki so namenjeni uporabi z Internet Explorerjem 7.0. Prejšnje različice Internet Explorerja morda ne bodo delovale s temi koraki.


 1. Zakaj na mojem računalniku Dell ni zvoka?
 2. Značilnosti integriranih vezij
 3. Kako kopirati zavihek v preglednico
 4. Terryjev A/C začenja svoj program za zaščito duševnega miru
 5. Kakšna je razlika med DRAM in SDRAM?
 6. Kako pretvoriti Pi2 v JPG
 7. Kako pretvoriti MS Excel v KML