1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Mobilni telefoni in dodatna oprema >> pametni telefoni

Kako narediti svoj Nexus 10 znova super

Medtem ko potrpežljivo čakamo na kakršne koli novice ali informacije o izdaji nove različice Googlove tablice Nexus 10, si poglejmo, kaj lahko storimo, da bo trenutna tablica kot nova. Tukaj je nekaj nasvetov in trikov za poživitev vašega Nexusa 10 in kako ga lahko znova naredite izjemnega z novimi aplikacijami, funkcijami ali dodatki.

Povečajte to shrambo

Seveda je Nexus 10 na voljo le v različicah s 16 in 32 GB, vendar se te lahko hitro zapolnijo, če želite v svojo napravo shraniti ogromno aplikacij in predstavnostnih vsebin. Kaj lahko storite, da zagotovite, da imate več kot dovolj prostora za shranjevanje za svoje potrebe? Imamo nekaj predlogov.

Lahko se prijavite za storitve v oblaku, ravno pred kratkim je Kanada dobila enako ljubezen do Glasbe Google Play, ki jo že nekaj časa uživajo Združene države.

Čeprav nimate možnosti razširitve pomnilnika s kartico microSD, lahko uporabite običajna sredstva, kot je bliskavica, kartica SD ali celo zunanji trdi disk. Če želite to narediti, boste potrebovali nekaj stvari:kabel USB OTG, ustrezne kable za vaš način shranjevanja in aplikacijo, imenovano Nexus Media Importer (ali, če ste rootani, stickMount). Ko imate vse to, lahko začnete uporabljati svoj običajni prostor za shranjevanje s svojim Nexusom 10, kadar koli ga potrebujete!

Tipkovnice, tipkovnice, tipkovnice

Ena od lepih stvari pri tablicah je, da mejijo na enako velikost nekaterih večjih netbookov ali celo majhnih prenosnikov. Slednje celo začenjajo nadomeščati za študente na univerzah in druge ljudi, ki uživajo v bolj prenosljivi rešitvi mobilnega računalništva. Edina stvar, ki manjka za resnično dokončanje paketa, je fizična tipkovnica:ne glede na to, kako hitri ste s kapacitivno tipkovnico, nič ne premaga občutka in hitrosti tiste s fizičnimi tipkami.

Ko gre za Nexus 10, imate nekaj možnosti, lahko izberete pot bluetooth, če ne želite težav z dodatnimi kabli. Če že imate kabel USB OTG, lahko izberete celo žično pot. Poleg tega imajo nekatere tipkovnice celo stojalo in ohišje, tako da imate rešitev vse v enem.

Rootirajte svoj Nexus 10

Zelo preprosto povedano, če tabličnega računalnika Nexus 10 še niste rootali, zamujate cel svet možnosti. Od zmožnosti namestitve specifičnih korenskih aplikacij (kot je stickMount zgoraj) do zmožnosti bliskanja ROM-ov po meri, lahko vašemu tabličnemu računalniku vdahne ogromno novega življenja.

Obstaja veliko različnih načinov za ukoreninjenje, vendar je zaenkrat naslednji komplet orodij na forumu razvijalcev XDA verjetno najlažji. Z orodjem Nexus Root ToolKit lahko z nekaj preprostimi kliki odklenete in izkoreninite svojo napravo. Sam komplet orodij bo samodejno združil vse datoteke, ki jih boste potrebovali za postopek, in nato opravil vse delo namesto vas ter namestil obnovitev po meri v vašo napravo.

Pojdite na forum razvijalcev XDA za več informacij o tem, kako to narediti sami. Kot pri vsem v zvezi z rootanjem ali flashanjem vaše naprave poskrbite, da naredite varnostno kopijo vseh svojih podatkov, preden poskusite katero koli od navedenih metod.

Ko ste zakoreninjeni, si oglejte naš vodnik po ROM-ih po meri in preverite, ali obstaja kakšen, ki bi ga radi preizkusili sami.

Dostop do vsebine Flash

Če želite izkoristiti tudi resnični medijski potencial vašega Nexusa 10, lahko poiščete rešitev in omogočite Adobe Flash, tako da si lahko začnete ogledovati video vsebine po spletu.

Dokler uporabljate Android 4.4, lahko sledite našemu hitremu vodniku o tem, kako ponuditi malce bolj poglobljen vodnik o prenosu predvajalnika Adobe Flash Player v vašo napravo.

Ali ste naleteli na druge stvari, zaradi katerih je bil vaš Nexus 10 spet odličen? Ne pozabite jih deliti z nami v razdelku za komentarje!


 1. Kako Get telefon s 306 sporočil Holding Limit Hold Več besedilnih sporočil
 2. Kako odstraniti Rock na iPhone
 3. Kako odstraniti Moji priljubljeni From My BlackBerry 8120
 4. Kako odkleniti Telus Spark telefoni brezplačno
 5. Kako prejemanje slik na Motorola povezujejo QA4
 6. Odpravljanje težav z brezžičnim telefonom Panasonic
 7. Kako primerjati pregled LG mobilne telefone