1. kamere
 2. Car Audio & Electronics
 3. Domači glasbeni sistem
 4. Osebni avdio
 5. televizorji
 6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Kako igrati VHS na računalnik

Mogoče vaš TV trenutno ne deluje ali njena povezava s svojim starim VCR je šlo slabo - še posebej RCA povezavo za boljšo kakovost. Ne glede na primer , je mogoče povezati videorekorder z računalnikom , tako da lahko predvajate slike VHS na zaslonu računalnika . Tisto, kar potrebujete
kartica za zajem videa
Video RCA kabel
Video v digitalno pretvorbo programske opreme (free download)
Prikaži več navodil

1

Priskrbite si video kartico za zajem za vaš računalnik . Ta naprava pretvori videokaseta je analogno sliko v digitalne slike , da se računalnik lahko prebere , in se poveže z računalnikom prek bodisi USB ali FireWire .
2

priključite kartico za zajem na vaš računalnik . Nato priključite kartico zajem na videorekorder s kablom RCA . Imejte v mislih, da boste potrebovali video RCA kabel , ki ima tri svečke na vsakem koncu - . Rdeče , bele in rumene
3

Prenesite in namestite programsko opremo, ki vam bo omogočilo igrati VCR slike na računalniku . Windows Media Encoder in TV sprejemnik sta dva primera takšne programske opreme , ki sta jih brezplačno prenesete.
4

Odprite aplikacijo programa in vstavite kaseto VHS v videorekorder . Morda boste morali klikniti na gumb v aplikaciji , kot gumb koaksialnega kabla na TV sprejemnik , da dokončate povezavo . Pritisnite gumb za predvajanje na videorekorderju inslika mora pojaviti na zaslonu računalnika .

 1. Kako spremeniti kodo regije na Philips DVD Player
 2. Kako Pick Best predvajalnik Blu-ray
 3. Kako predvajati DVD regije 2
 4. Kako Snemanje Mini DV VHS
 5. Kako odpraviti težave z SAMSUNG BD P1500
 6. Kako kopirati slike na DVD
 7. Kako kavelj VCR Up, da DIRECTV