1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> DVD predvajalniki in snemalniki >> videorekorderji

Kako za snemanje filmov na VCR Tapes

Čeprav so DVD , Blu- ray in DVR tehnologija, videorekorderji vse- ampak - zastareli , je še vedno mogoče uporabljati videorekorder za snemanje filmov off televizije na trak . Čeprav obstaja veliko različnih modelov VCR tam,osnovna metoda snemanjem filmov na kaseto ostajaenaka med vsemi od njih . Čeprav je s pomočjo daljinskega upravljalnika narediprocesnekoliko lažje , večina videorekorderji imajo možnost za snemanje samo z gumbi najdete na sprednji plošči. Navodila

1

Vklopite videorekorder naprej. Če imate VCR zasvojen do satelita ali kabelskega sprejemnika , nastavite televizor na kanal, ki ste ga nastavili za vaš VCR. ( To je običajno Channel 3 , lahko pa je tudi Channel 4 ).
2

spremenite kanal na vašem televizorju (če nimate videorekorder , ustanovljen na satelitski ali kabelski sprejemnik ), da kanal, ki ga želite posneti film iz . Če je vaš videorekorder , ustanovljen na satelitski ali kabelski sprejemnik , spremenite sprejemnik na kanal, ki ga želite posneti film iz .
3

Vstavite kaseto, ki jo želite posneti na v VCR .
4

pritisnitegumb " Record ", bodisi videorekorder daljinskim upravljalnikom ali na čelni plošči videorekorderjev , kofilm želite snemati začne. ( Jegumb " Record " navadno opredeljen kot bodisi gumb s s simbolom kroga na njej ali rdečim gumbom . )

  1. Kako Record VHS Filmi
  2. Kako za snemanje iz DVD na VCR
  3. Kako obnovitev VCR trakovi
  4. Kako za snemanje HDTV na videorekorder
  5. Kako odstranite VCR Tapes