1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Domači glasbeni sistem >> sprejemniki

DIY Stereo Receiver zamenjava

ste se odločili za zamenjavo , da se stara stereo sprejemnik z novo komponento , zdaj je čas, da se odločite, kaj dejansko potrebujejo in izpolnjujejo , kar si resnično hrepenijo v zvočni sistem . Torej, veliko možnosti so na voljo , ob tolikih cenovnih točk , in s tako osupljivo paleto funkcij , to je , da je dobro imeti strategijo pred hitting prodajalno tla. Koliko Komponente za priključitev ?

Home Theater postavitve zahtevajo sprejemnik , ki napaja veliko opreme . Na minimum, boste želeli priključke za DVD ali Blu- ray in vsaj dve dodatni avdio- video vhodov , kot so na videorekorder , digitalno kamero ali igralni sistem . Če uporabljate ločeno komponento za predvajanje glasbenih CD-jev , nato pa bo potrebendodatni avdio vhod . Še vedno igrajo vinilke ? Potem boste želeli vhode za vaše gramofona , preveč. Kasetofon zahteva tudi nabor avdio vhodne priključke za predvajanje in nabor izhodnih priključkov za snemanje .

Poglej za sprejemnike , ki prihajajo z vrsto avdio- video vhode na sprednji strani enote . To so koristne za hitre povezave digitalnega videa ali fotoaparata , na primer, ali pa priključite v drugi igralni sistem .
Surround Sound

Osnovni stereo sistem Sestoji iz vira glasbe , ki ga poganja sprejemnik, ki je priključen na par zvočnikov . Popolnoma čista , izpolnjuje zvok lahko užival s to osnovno nastavitev , če pa vaše ambicije vodijo do prave domači kino , s poglobljenim Surround Sound avdio , boste želeli sprejemnik z več zvočnikov povezav in zmogljivosti obdelave ojačevalnik za zagotavljanje edinstvene signale surround Sound na različnih kanalih . Poglej za sprejemnike , ki omogočajo , da se povežete vsaj dva para stereo zvočniki ( tako da lahko uživate stereo glasbe v drugi sobi, kot tudi vaš dom gledališče ) . Poleg tega, boste morali priključke za zadnjega kanala zvočniki, center zvočnik za zagotavljanje pogovorno okno, v filmih , nizkotonski povezavo za globoko, nizke frekvence bas.
Power

Čeprav je možno , da se v zelo tehnično oceno ohmov v amperov in sprejemnik moči , to je res ni potrebno, da sprejmejo premišljeno odločitev o nakupu.

Namesto , tukaj jeodgovor na starost staro vprašanje : " Ko gre za oblast v stereo sprejemnik , koliko je dovolj ?" Hočeš dovolj moči za vožnjo vse zvočnike , plus dovolj rezerve , da ga zagnati , ko pridebanda za zabavo . To ne pomeni, da je treba vožnjo vašega sprejemnika na največji obseg v vsakem trenutku , saj da se bo izrabila komponento hitreje. Nasprotno, če boste potrebovali 350 vatov za vožnjo zvočnike pri zmerni glasnosti, potem pa poglej za 700 - vatna sprejemnikom. Sprejemniki so izdelani za delovanje na maksimalno učinkovitost , ko se opira na približno polovico svoje moči zmogljivosti. Tako dolgo, kot ste se ujemajo z oceno ohm vaših zvočnikov na rating ohm vašega sprejemnika , bo vse v redu . Sprejemniki ocenjeno na 4 do 8 ohmov lahko brez težav vozi po 4 ohm zvočnike.

  1. Kako popraviti Sansui RZ- 5200AV stereo sprejemnikom
  2. DIY PC zvočniki
  3. Kako kavelj Zvočniki k Technics Stereo Receiver
  4. Kako kupiti stereo sprejemnikom in zvočniki
  5. Kako kavelj z sprejemnikom in zvočniki za TV