1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Domači glasbeni sistem >> sprejemniki

Denon AVR- 1800 navodila

AVR -1800 je bilosnovni pet - kanalni avdio sprejemnik Denon jih uvedli v letu 1999 . To je bil nadomeščen z modelom 1801 v letu 2000. Sprejemnik lahko dal ven 75 vatov na kanal in ima osnovne video povezave ( kompozitni ), plus digitalne povezave za Toslink in S /PDIF vhodi. Povezave

Ne priključite video AVR- 1800. Za razliko od sodobnih sprejemniki , ne morete zagnati HD video ali DVD video z AVR- 1800, razen če boste uporabili kompozitne povezave , kar jepomembno downgrade iz komponentni video , S-video in HDMI povezave. Če imate HDTV in AVR- 1800 , je najbolje , da delujejo video povezave naravnost na TV in avdio priključke na AVR- 1800.

Avdio, poleg standardnih levo /desno analognih zvočnih priključkov ,AVR -1800 ima dve Toslink optičnih povezav in eno S /PDIF digitalni povezavo. Uporabite S /PDIF za DVD in Toslink za vaš HD kabelsko ali satelitsko polju .

Zvočnike povežite z njihovimi ustrezne terminale , ki uporabljajo svečke banan ali z drsnimi žico preko terminalov in jih zožila dol .

dodeliteDigital v

Pojdi na meniju za nastavitev in določite digitalnih vhodov na ustrezno povezavo. Moč na sprejemniku pritisnite tipkoSystem Setup na daljinskem upravljalniku , da gredo v nastavitvenem meniju in uporabite puščici gor /dol iti na " Digital v odstopu . " Dodeliti " koaksialni " Digital v DVD in dodelite " Toslink 1 " na TV /DBS .
Konfiguracija zvočnikov

Press System Setup in pojdite na " Konfiguracija zvočnik . " Privzeta nastavitev je "Veliki " za prednje zvočnike in " male" za center in obdaja. Če imate knjižno polico zvočnike za prednji , spremembe spredaj " Small ", če imate velik prostorski ali rears , spremenili konfiguracijo , da " Large ".

Pojdite na " Delay Time" zraven . Izmerite razdaljo sprednjih zvočnikov , sredinski zvočnik, subwoofer in obdaja od glavnega mesta poslušanja v prostoru in vnese te podatke v ustrezna polja zvočnikov . Privzeto je 12 metrov za spredaj in center in 10 metrov za obdaja.

  1. Power Inverter Navodila
  2. Super Bluetooth Navodila
  3. Supertooth Navodila
  4. Navodila Jabra II
  5. NAVTEQ Navodila