1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> Domači glasbeni sistem >> Drugi Domači avdio

GE električne komponente

General Electric ( GE) je bilnajvečji proizvajalec električnih sestavnih delov za desetletja . GE električne komponente najdemo v skoraj vseh večjih industrije , vključno z avtomobilsko industrijo , zdravstvo in proizvodnje , kot tudi naftni in plinski industriji . Dobava GE električnih komponent najdemo po vsem svetu in vključujejo različne predmete . Circuit Breakers

Eden glavnih električnih komponent , ki jih GE , izdelanih je odklopnikov . Odklopniki se uporabljajo za vklopite ali izklopite napetost teče iz glavnega električnega napajanja industrijskih strojev in trgovinah . Odklopnike prihajajo v množico velikosti in največja napetost zmogljivosti. Kontrolne plošče imajo te električne komponente, GE , da bi ohranila delavcem varno in preprečili smeti vplivala varovalko .
Transformatorji

GE dobave različne transformatorjev , ki se uporablja za spremembe napetost iz izmenični tok ( AC ) v enosmerni tok ( DC ) in obratno . Transformatorji se uporabljajo na trifazno električno opremo, ko je AC električne naprave, ki imajo le enosmerni tok možnosti ali DC električne naprave, ki imajo le AC vtičnice razpoložljive električne energije . Primer izmeničnega toka jevrsta električne energije, ki poteka po vsej hiši in enosmerni tok jevrsta se uporablja za zagotavljanje napetosti z avtomobilom .
Busway

busway jeGE električna komponenta, ki ima varovalke in zagotavljajo stroje in drugo opremo z varovanjem preobremenitve . Busway ima posnetke , ki jih imajo varovalko v mestu in povezuje električni tok . Ko varovalka pregori , jeelektrični tok razdeli inopreme ni mogoče upravljati , ker je napajanje več. Brez busway in varovalk , se lahkosedanji val poškoduje ali blow -up kos opreme .
Kontaktorji

GE proizvaja vrsto različnih kontaktorji se uporabljajo v krmilnih ploščah industrijske in stanovanjske opreme. Kontaktor krmili napetost , ki poteka od glavnega napajanja in motorje , ki delujejo z opremo. Te naprave se ukvarja s pritiskom na gumb ali nadzora za vklop /izklop . Kontaktorji odpre, ko se ne zahteva toka in zapre, kotok , ki se ukvarjajo ali potrebno. Električni del je privit v nadzorni plošči , ki vodi izvajalca čisto iz ruševin in posameznika varni pred vsemi električnimi šoki .

  1. Electronic Engineering & Materials komponente
  2. Voltage Regulator Komponente
  3. Deli za elektrotehniko, štafete in kako deluje
  4. Kaj je vzporedna električno vezje
  5. 3G Komponente