1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> televizorji >> drugi televizorji

Kako Get The Black Box off iz JVC televiziji

Televizorji katero koli znamko ali model lahko včasih pride do nešteto težav slike , kot porumenelosti , pixelization , na zaslonu statičnih ali manjkajočih kanalov . Včasih ti lahko kažejo na tehnično težavo s televizorjem . Včasih pa so te "težave " so le , kiizhaja iz napačne nastavitve aktivira na TV , in onemogočite to nastavitev odpravili težavo . Primer za to - .Black box na sredini zaslona , bivprašanje bi mnogi mislijo, kažejo zlomljeno TV , je običajnoposledica polje z besedilom , ki se nenamerno aktiviranje
Navodila
1

Pritisnite gumb "besedilo" na daljinskem upravljalniku, dokler polje z besedilom izgine . Večina JVC televizorji ponudba tri možnosti gledanja glede polja z besedilom , "TV mode ", " tekstovnem načinu , " in " načina Mix ". Nastavitev JVC na " TV Mode" mora odpraviti črno skrinjico z zaslona .
2

Ponastavi JVC TV tako, da izvlečete napajalni kabel za 30 sekund in jo priključite nazaj . Če polje z besedilom storil ne minejo, ali če iz kakršnega koli drugega razlogagumb " Besedilo " ni odpravil težave , s ponastavitvijo televizorja na ta način bi morali obnoviti TV na privzete nastavitve inbox naj bi šli s časomTV se napaja nazaj.

3

Skeniranje po drugih kanalih , če poljebesedilo še vedno ni izginila . To je precej manj verjetno , čeprav je še vedno možno, dačrna skrinjica se pojavlja na zaslonu, zaradi degradacije storitev ali remontu od ponudnika kabelske televizije . Če se prikaže oknobesedilo na več kot en kanal , se obrnite na oddelek za tehnično podporo svojega kabelskega ponudnika in o njih poroča .
4

Kontakt JVC podpora strankam , če ječrna skrinjica ni izginila na tej točki in ste preverili , da ne doživlja kabelske storitve izpade . V " Teletekst " funkcije na vašem televizorju lahko doživlja napak in je lahko v okvari.

  1. Kako Get Screen Protector Off SkyCaddie
  2. Kako izklop alarma na JVC Stereo
  3. Kako dobim kabelsko televizijo na drugi televiziji brez Box
  4. Kako se znebiti črna skrinjica na zaslonu My LG televizijo z ravnim zaslonom
  5. Kako priti do Lines Off TV