1. kamere
  2. Car Audio & Electronics
  3. Domači glasbeni sistem
  4. Osebni avdio
  5. televizorji
  6. Pametni dom
  >> Elektronske tehnologije Online >  >> optika >> optika Dodatna oprema

Kako mod rdeč laserski

Red laser kazalci so v celoti deloval laserji , ki zaposlujejo poceni rdeče laserske diode . Že šibka moč rdeči laser je še močno omejena zaradi potenciometer ( POT ) , ki ureja pretok elektrike do diode . Če želite spremeniti , ali " mod "rdeče laserske diode , poveča pretok električne energije s prilagajanjem lonec. Postopek zahteva le navadno gospodinjsko orodje. Je potreben nadzor staršev , če gre zaotroka , kot vsako laserski kazalec , ne glede na to , kako slabo , lahko povzroči poškodbe ali škodo , če je to ukrasti . Tisto, kar potrebujete izvijač
Vise
lepilnim trakom
Flat robovi zlatarna
vezno lepilo
Proste Prikaži več navodil

1

Odvijte pokrov baterije od zadnjega konca rdeče laserske kazalca . Postavite pokrovček baterije razveljavi . Iz notranjosti predela za baterijo odstranite baterije in jih postavite na stran , kot dobro.
2

Stand primež na delovni mizi . Clamp Podpredsednik je prijemanje čeljust okoli roba delovni mizi , da ga pritrdite .
3

postavite trak lepilni trak okoli zadnjega konca rdeči laserski kazalec , nekaj centimetrov pred v prostoru za baterije . Dodaj zadnji konec kazalca v čeljusti primež . Zaprite čeljusti primeža okoli kazalca na lepilnim trakom .
4

Zavrtite sprednji konec kazalec naprej in nazaj , dokler se ne odlomi zadnji konec . Sprednji konec razveljavi .
5

Poiščite srebrni vijak na zelenem vezju , da se štrli iz zadnjega konca . Vijak četrt obrata v smeri urinega kazalca, z ​​izvijačem v stanovanje robovi, zlatarna .
6

Uporabi vezno lepilo po robu zadnjega konca , ki obdaja zeleno vezje . Postavite sprednji konec na zadnji konec , tako dakazalec šeen kos . Naj vezno lepilo komplet za dve uri .
7

Odstrani kazalec iz primeža . Odstranite lepilni trak . Vstavite baterije nazaj v prostor za baterije in pokrovček baterije nazaj na zadnji konec .

  1. Kako Razen Bodite Laser Pointer
  2. Kako okrepiti Laser Pointer
  3. Kako meriti Z laserskim kazalnikom
  4. Kako Ponovno je Laser Pointer tlačno stikalo
  5. Kako narediti High Power Laser